Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 27aaaaa

moj facet i anal

Polecane posty

on chce spróbowac ja w zasadzie tez mam ochote bo już od wielu dziewczyn słyszałam ze przy umiejetnym partnerze moze byc fajnie, i chetnie sie skusze, w sumie juz 2 razy wsadzal mi paluszka do dupy i było to bardzo miłe...ale ja juz przychodzi co do czego to zawsze pasuje...dlaczego? poniewaz boje sie ze sie ubrudzi, i na sama mysl ze moge tam cos miec, to mi sie odechciewa....bo chyba bym uciekła i wiecej mu sie nie pokazała. kolezanka mówi zebym nie myslała o tym ze spontan itd zawsze jestem tam umyta i staram sie byc czysta....

Gość Kocham Mocno
a ja mam nadzieje, ze ode mnie nikt nie bedzie tego wymagał. inaczej sie rozwiode.

Gość hihyhyut
Wyproznij sie dwie godziny przed, i pamietaj zeby nie wyciagal i wkladal caly czas ale aby zostawal w srodku, to nie wyleci. Chyba wiesz o co mi chodzi?

Gość chipsy lays
ja nie wiem o co?

no rozumiem o co chodzi, jak mu powiedziałam o moich obawach to stwierdził etam ja sie nie boje ale mysle ze taka niespodzianka mogłaby byc dla nas poczatkiem konca;)

Gość hihyhyut
Dal Ci do zrozumienia ze dla niego nic nie jest przeszkoda. Ja z chlopakiem probowalam i troszke 'smierdzialo' lekko ale oboje sie z tego smielismy :) Mi nic nie wylecialo, ale kolezanka mowila ze chlopak bawil sie w 'wyciaganie i wkladanie' i na koncu biedaczek mial zolta kupe na penisie :P

błagam was jakby zasmierdziąło i kupa była na penisie to bym ubrała sie i uciekła i tyle by mnie widział