Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teqila88

sowy prosze do mnie

Polecane posty

nic nie daje. nie spie przez cala noc po czym ide na zajecia. wracam, spie jakies 4 h a potem urzeduje i znow na zajecia. nie moge sie przestawic..

Gość paula654
ja mam... na priva

a probowalas wytrzymac w ciagu dnia i polozyc sie np dopiero wieczorem ?:)

ciagle probuje tak robic ale to jest niemozliwe bo jestem wykonczona, mowie sobie ze poloze sie na godzinke i tak wlasnie zasypiam i budze sie miedzy 20 a 22. moze jestem wampirem? :classic_cool:

Gość paula654
wolę na priv

to chyba ja bardziej jestem wampirem bo klade sie o swicie:P Lubisz krew ?:P

Gość bubu22
moze wyjdz na spacer kiedy nastepnym razem zachce ci sie spac po poludniu? wtedy latwiej sie przestawic. podobno trzeba tez utrzymywac stale pory posilkow. wtedy organizm wie lepiej kiedy spac a kiedy nie spac. no i do tego kawa to podstawa.

Gość bubu22
kiedys w podstawowce po obejrzeniu wywiadku z wampirem bawilam sie z dwoma kolerzankami, ze jestesmy wampirami. pilo sie duzo soku pomidorowego :)

hmm krew? nigdy nie probowalam ale gryzc lubie:P faktycznie ostatnio stwierdzilam ze musze zapelnic sobie czas do polnocy wtedy moze mi sie wszystko przestawi. normalnie wstaje o 22 23 i do piatej mnie nie ma w domu, potem na zajecia a po zajeciach spac

raczej nie mam powodow do obaw ?:) Zdecydowanie musisz wytrzymac te pare godzin zeby sie polozyc chociaz o 20-22. Inaczej bedzie klapa. Dasz rade przeciez :)

ja jak bylam mala to na pytanie kim chce zostac w przyszlosci odpowiadalam ze wampirem :classic_cool:

Gość piskuta
zamiast wampirem jesteś debilem :D🖐️

Gość pilote3
To nie jest zielony, to jest niebieski z pierścieniem wokół źrenicy posiadącym więcej melaniny. Zdjęcie jest rozmyte i dlatego może to wyglądac jak zielone.

hmm ja sie nie zgodze. niebieskie to mam niestety ja ( zdjecie nizej) a na tym, nawet rozmytym widac ze to zielone

na zdjeciu to moze i sa genialne ale nie pasuja do mnie, wygladam bardzo agresywnie:P i jeszcze te malutkie zrenice. kiedys mialam czarne soczewki i wygladalam jak azjatka, lub jakas porcelanowa lalka

W polaczeniu z postem w ktorym piszesz ze "lubisz grysc" wypadasz rzeczywiscie dosc agresywnie :D

Gość pilote3
Chyba w życiu azjatki nie widziałaś :D Ja powiem szczerze nie lubię niebieskich oczu, są takie bez wyrazu, bez charakteru. Natomiast takie jak moje - ciemne że niemal zlewają się ze źrenicą - to ulwielbiam :classic_cool: