Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teqila88

sowy prosze do mnie

Polecane posty

Ah, no to bardzo umiejetnie musisz zanurzac kly skoro nikt jeszcze nie narzekal..chyba ze nikt nie zdarzyl narzekac :P

pilote ja tez kocham czarne oczy, sa po prostu piekne, lagodne. dlatego za jakis czas znow zainwestuje w czarne soczewki:) a po jednym zdjeciu nie ocenisz mojego wygladu, kazdy jak mnie widzi pierwszy raz to mowi ze jestem wpol azjatka lub ze mam mongolska urode:D

Gość pilote3
Widzę po oczach i części twarzy - 0% podobieństwa. Jestem wielkim fanem azjatek, sporą kolekcję zdjęc już zebrałem i ani troche nie masz w sobie tej unikalnej, azjatyckiej urody i gracji. Takie moje subiektywne zdanie, nie obraź się :classic_cool:

nie obrazam sie spokojnie:P powtarzam tylko to co mowia inni ale wiesz jak to jest z czlowiekiem ktory azjatki nigdy na oczy nie widzial:P moge ci podac adres na lasta tam mam miniature ktora bardzie pokazuje to jak wygladam

Gość pilote3
Nie no, nie trzeba. Nie jestem ciekaw wyglądu dziewczyn na kafe, nie jestem aż tak zdesperowany.... jeszcze :classic_cool:

Oh wiem to doskonale :p Bede sie juz zbieral, niedlugo swit a ja jeszcze sporo rzeczy mam do zrobienia. Dobrej nocki wam zycze