Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje hobby

potrzebuje hobby

Polecane posty

Gość potrzebuje hobby

Tak jak w temacie. Potrzebuje hobby.Niedawno rozstałam się z chłopakiem po kilku latach. Jest mi nadal bardzo cięzko i nie mam ochoty na nowe związki. Al e potzrebuje czegos by nie wariować. Szukam wiec hobby. Co polecacie? ja nie specjalizjue się w niczym konkretnym, lubie gotować, chodzic po górach, pływac na mazurach, malować na szkle, słuchać muzyki, czytać ksiązki. ale nic specjalnego w co bym się mogła wgłębic. polećcie mi jakieś hobby. cos co by mi pomogło zapomnieć, wyjśc z domu. mam 26 lat, mieszkam w warszawie.

Gość potrzebuje hobby
kretyn

Gość może skałki?
jakaś ścianka wspinaczkowa? Zajmiesz się czymś a dodatkowo zmęczenie fizyczne sprawi że poczujesz się lepiej

Gość potrzebuje hobby
wlasnie myslalam o skałkach. mysle ze to moze byc dobry pomysł. nie jestem jakas super wysportowana ale tak normalnie. zastanawiam sie czy dam radę.

Gość zostań wolontariuszem
np. w hospicjum - zapomnisz o wszystkim innym.

Gość potrzebuje hobby
zebym się zdołowała jeszcze bardziej? optrzebuje czegos co mnie ze smutku wyciagnie

Gość zostań wolontariuszem
dlaczego miałabyś się dołować? Raczej zmieniłabyś swoją hierarchię wartości - bo chyba tego ci potrzeba. Masz wiele zainteresowań, jak sama napisałaś. Skoro one nie dają cie tego, czego szukasz - to znaczy, że potrzebujesz mocniejszych bodźców. No dobrze - może nie od razu w hospicjum - ale jakaś praca społeczna, gdzie nie ma czasu na myslenie?