Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagaaaa

PCO-Diane 35-odstawienie-ciaza?:)

Polecane posty

Gość Jagaaaa

czesc dziewczyny!! kilka lat temu stwierdzono u mnie PCO. leczono mnie Diane-35 ktore bardzo mi pomoglo. czulam sie dobrze, nie tylam itd. w grudniu odstawilam tabletki, bylo krawienie (od 4.12). w styczniu dostalam okres 10 stycznia, trwal 5 dni, w lutym dostalam 11, rowniez 5 dni, w marcu 17 i trwal 6 dni. od marca zaczelismy starac sie o potomka i teraz wielkie oczekiwanie zeby ten okres nie nadszedl ;). nie wiem tylko czy jest to mozliwe zeby tak szybko zajsc majac PCO? (choc gin po zrobieniu USG uznal, ze pecherzy jest o wiele mniej po dianach). ja mimo wszystko mam nadzieje bo jakby nie patrzec, ten okres W MIARE regularnie jest ;) jak bylo u Was kobitki z PCO?

Gość Jagaaaa
up up :)

Gość Jagaaaa
dziewczynki podzielcie sie doswiadczeniami...

Gość J.28
Ja mam pco. Nie leczyłam się i udało się za pierwszym razem (miesiączki miałam bardzo nieregularne). ;) I w tej kwestii moje zdanie jest takie, że tak naprawdę to nigdy nie wiadomo jak szybko się uda, więc nie powinnaś się stresować i spokojnie próbować cały czas :).

Gość Jagaaaa
bardzo dziekuje za odpowiedz, w dodatku taka pozytywna :)). kto wie, moze i mi sie poszczesci :)). zdrowka dla Ciebie i maluszka :))