Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy w 3 dni zdąże napisać prace mgr?? wstep

Polecane posty

mam do napisania pewnie 10-15 stron:O na czwartek mam przyjsc do promotorki, jej powiedziałam ze juz skonczyłam wstep:( mam zajebisty problem głównie przez to ze musze korzystac z anglojezycznych publikacji:O

Gość zxcvdfg
nie zdążysz. lepiej od razu idź na piwo albo po prostu zostań na kafe i nic nie rób🖐️

Gość moge pomoc zajmuje sie
pisaniem prac jak masz materialy to na jutro bedzie gotowe

Gość ja napisalam swoja
w okolo poltora tygodnia plus tydzien na przepisywanie i poprawki.Temat wybralam sobie taki,ze praktycznie w ogole nie bylo do tego materialow,ale jakos dalam rade.Gdybym pisala prace mgr drugi raz,rozlozylabym to jakos rozsadniej w czasie,bo spanie 2h na dobe plus praca plus studia i jeszcze kilka innych rzeczy=totalny zgon:O

no ja mam takiego stresa ze zaraz zejde:O bo olałam promotorke i bje sie ze ona teraz mnie oleje, musze ja przeprosic bo była bardzo pomocna a teraz moze sie dupa odwinąć:P

Gość kobieto...10 czy 15 stron
napiszesz jednym paluszkiem przez 3 dni, jeszcze sie wyspisz, znajdziesz czas na chwile rozrywki itp. co to jest napisac ok. 5 stron na dizen?:P

ale musze tłumaczyc wszystkie angielskie publikacje a jezyk medyczny jest trudny:O a moj angielski jest do dupy:O mam moze z 3 polskie książki, z 3 publikacje polskie i reszta in english....chujoza:O wczoraj zaczelam pisac i szło jak krew z nosa:O

Gość to teraz sie obudzilas
?? :O

Gość ja napisalam swoja
aretha-jak ja sobie z ksiazkami prawniczymi poradzilam (chodzi mi o angielski),to Ty tez dasz rade:) teraz nie czas biadolic,tylko do roboty;)pocierpisz,pomeczysz sie,napiszesz i bedzie ok🖐️

no wiem pozno ale przez ost 2 miesiace pcauje po 10h dziennie...wziełam wolne na ten tydzien, a wczesniej wracałam podnieta z pracy materiałów mam sporo i bibliografii wiec jakos pojdzie