Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhm______

Co to za piosenka?Śpiewa facet.Tekst :ześlij mi anioła, albo zostań mi aniołem..

Polecane posty

Gość yhm______

I tak brzmi w kółko refren.. powtarza te słowa.. ale nie wiem dokładnie jak to było sformułowane.. coś z aniołem.. Zostań mi aniołem.. zostań mi aniołem.. albo.. nie wiem..

Gość uuuuuuuuuup_

Gość kasfbnalla
a to polska piosenka?

Gość ????????????hm...
GOOGLE!!! Halina Frąckowiak - Zostań aniołem - tekst piosenki, teledysk ...Zostań moim aniołem stróżem... Nie mów jak ma być tylko przywróć oczom blask, jeśli nie, to idź, bo tracisz czas. Nie nawracaj mnie, nie mów mi, ... www.teksty.org H Halina Frąckowiak - Kopia Halina Frąckowiak - Zostań aniołem - tekst piosenki, tłumaczenie ...15 Gru 2009 ... Nie nawracaj mnie, nie mów mi, że tak chciał Bóg, modlę się co wieczór o koniec prób. Zostań moim aniołem stróżem... Nie mów jak ma być ... www.tekstowo.pl H Halina Frąckowiak - Kopia jak zostać aniołem - Anioły... - grono.netMi sie pomysl z bieszczadzkimi aniolami podoba; ) ... nie da sie zostać aniołem! To nie jest prawda ze stajemy sie nimi po śmierci jak będziemy dobrzy:). ... grono.net/angels/topic/3786319/sl/jak-zostac-aniolem/ - Kopia jak zostać aniołem - Anioły... - grono.netRacja, człowiek nie może zostać aniołem w takiej postaci, ... czytam, co tutaj pisza inni i przychodzi mi na mysl taka konkluzja, a mianowicie. ... grono.net/angels/topic/3786319/sl/jak-zostac-aniolem/newest/ - Kopia Wyniki wideo dla hasła Zostań mi aniołem.. zostań mi aniołem. UNIVERSE - Była mi aniołem... 3 minut(y) 51 sekund(y) - 12 Wrz 2008 www.youtube.com A Ja będę Twym aniołem 4 minut(y) 50 sekund(y) - 6 Sty 2009

Gość ????????????hm...
UNIVERSE - Była mi aniołem...

Gość yhm______
Szukałam w necie, ale znalazłam to co Wy i to nie są te piosenki.

Gość ????????????hm...
Drossel "Jesteś moim aniołem"

Gość ????????????hm...
Tekst piosenki: Drossel - Jesteś moim aniołem 1. Jesteś moim aniołem x 4 Ty byłaś moim całym życiem lecz, dziś zostawiłaś mnie odeszłaś z innym gdzieś, jak mogłaś powiedzieć mi, zostawić jak starą rzecz, przywrócić marzenia i oczom dawny blask... Ref: Jesteś moim aniołem z nieba, jesteś moją nadzieją czy wiesz, nie zostawiaj mnie nie odchodź proszę, zostań ze mną tu jesteś moim spełnionym marzeniem, jesteś moją iskierką czy wiesz zostań ze mną tu, nie odchodź proszę Cię, proszę Cię 2. Dziś jestem pewien że potrzebujesz mnie lecz, wygasa ogień w nas, wypala miłość się bez Ciebie błądzę jak w porannej gęstej mgle, proszę bądź przy mnie, przerwij ciszę która trwa Ref: Jesteś moim aniołem z nieba, jesteś moją nadzieją czy wiesz, nie zostawiaj mnie nie odchodź proszę, zostań ze mną tu jesteś moim spełnionym marzeniem, jesteś moją iskierką czy wiesz zostań ze mną tu, nie odchodź proszę Cię, proszę Cię x2 Jesteś moim aniołem x 5

Gość kam125
czy ześlesz anioła to jest przetłumaczona piosenka scorpions i nie ma tego bo też szukałam na necie

Gość gość
ześlij mi anioła piosenka zespołu Evergreen