Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beatat70

Tabletki

Polecane posty

Witam!!! Tabletki biorę o 2 lat. do końca opakowania zostało mi 7 tabletek. Ostatnio zauważyłam plamienie brązowe i plamy krwi na bieliźnie. Czy to może być czymś spowodowane, proszę o radę.

Gość katakumby18
Przy braniu tabletek antykoncepcyjnych jest to normalne. Mogą występować plamienia i krwawienia na bieliźnie. Wszystko jest w porządku :) Ja biorę tabletki od 5 lat i dopiero dwa razy mi się to zdarzyło :)

Dzięki za odpowiedź. Czy wiesz może czym jest to spowodowane? Czy byłaś po tym fakcie u lekarza?

Gość katakumby18
Byłam u lekarza, i to normalne tak organizm reaguje i usuwa sobie to co nie potrzebne. Niestety okresy podczas brania tabletek mogą być różne raz rzadkie raz obfite.

Nie jest to nornalne,że plamisz w środku opakowania.To może oznaczać że tabsy przestały trzymać Ci cykl.Takie plamienie może pojawiać się tylko przez pierwsze 3 opakowania tabsów.Jeśli się to powtórzy to odwiedź gina bo może trzeba będzie zmienić tabsy.

Gość 260790
Hej, ja biore tabletki od +/- 3 lat i nigdy nic takiego nie mialam. Boje sie jedynie ze moge miec problemy z zajsciem w ciaze w przyszlosci wiec planuje odstawic ale tez nie bardzo wiem kiedy...