Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie z nim dzieejeee

Facet ktory czesto zmienia dziewczyny.Co to za typ???

Polecane posty

Znam pewnego faceta ma 26 lat.W wieku 22 lat zostal ojcem.Z matka dziecka rozstali sie jak mala miala ok.roku.Po tym czasie ciagle zmienia dziewczyny.Mial ich chyba Po niej 5 dziewczyn. Z trzema pierwszymi po rostaniu byl krotko moze z Po 3-4 miesiace.Po nich poznal mloda dziewczyna miala chyba z 17 lat- byli ze soba ok. 10 miesiecy.Z nia sie rozstal i zaraz po tym znalazl sobie inna.Dziewczyne z dzieckiem w tym samym wieku (26lat), zalezalo mu na niej bardzo.Po niedlugim czasie zamieszkali razem u niej.Kazdy myslal ze on sie zmieni- w koncu znalazl dziewczye dla siebie.Byli razem ok.1 0 miesiecy.Z dnia na dzien zostawil ja.I odrazu znalazl sobie inna.Kolejna malolate.Do niego nic nie dociera jak sie mowi co wyprawia.Dlaczego on tak robi?Co mu to daje taki sposob bycia????Czy taki czlowiek sie zmienia.Jest to dobry kolega mojego faceta.

Gość może złożyć
niedojrzały emocjonalnie? narcyz? ogólnie najpaskudniejszy typ faceta, ale też i dużo lasek wierzy, że one i ich miość zdziałają cuda i one go zmienią bzdura taki facet czasami dojrzewa i staje się wspaniałym partnerem, ale to tak około 40 i tylko czasami

Niedawno rozstal sie z dziewczyna- byli razem ok 10 miesiecy.Razem mieszkali.Ona ma dziecko.I jest mi jej szkoda.Bo widze po niej ze sie zaangazowala w ten zwiazek.Mowilam jej wczesniej zeby uwazala na niego ale tez sama myslalam ze on przy niej sie zmieni dojrzeje.Pomylilam sie co do niego.

ktos sie jeszcze wypowie.

Gość w końcu wróci do tej
pierwszej z którą ma dziecko.

Gość p p p p p p p p p p p p
jest niedojrzalym gowniarzem.....zal mi takich gnojkow....pewnie patologia w rodzinie....

Watpie raczej nie wroci do tej co maja dziecko.Ona ma juz faceta.DDA nie jest.ma normalny dom,fajncyh rodzicow.Nawet jego rodzice (mieszka z nimi spowrotem) niewiedza co sie z nim dzieje.

Pprostu bawi sie uczuciami innych.Jak widac jest nie dojrzaly. Ale co mu daje takie zachowanie,ze zmienia tak czesto.Czego taki czlowiek szuka?Jaki ma cel w zyciu?

Gość weroniczka z nocniczka
uo

Gość aha i ach
To typ, którego normalna kobieta powinna omijać szerokim łukiem. A nienormalna niech zostanie jego następną, w nadziei że będzie ostatnią. Będzie tylko kolejną.

nie wiem ile mial kobiet, bo nie chcial sie przyznac;-) ale przyznal sie do romansu z zona najlepszego kolegi z pracy, romansu z zonata, ukladu tylko dla seksu, znowu z mężatką tym razem jego podwładną. Normalnie SZOK! Facet ma 45 lat!!!

Gość tu na kafe same takie

tę żonę kolegi swojego "podnosil na duchu". Ja ktak mozna sie bawic uczuciami innych, to jest nienormalne i do tego w ty mwieku, zero stabilizacji. I twierdzi ze wierzy ze znajdzie druga polowke, tylk oteraz na to nie ma czasu ... matko, szok

Gość ale wy pierdolicie
koles chcial sie wyszalac a wy od razu myslicie o oltarzu, zenada

Gość 0-
nazywa się jebak

chodzi mi o t oze facet 45 letni a taki niestebilny, ciagle musi zmieniac, ciagle nowe i nowe... to jest nienormalne!!!

no nie bylam, ale ja nie wiedzialam ze on ma takie sklonnosci... mowie Ci ze nawet bym z nim jeden dzien nie byla!!!!

przeciez on ma cos z glowa!!! Juz pomijam fakt ze nie ja jestme ostatnia, ale to o czyms swiadczy chyba!!! I jeszcze te bzdurne opowiesci o drugiej polowce

Gość editha dalas sie nabrac i tyle
takich jak on jest duzo na swiecie:D wykorzysta kazda i bierze nastepna:D

masz racje, dalam sie wykorzystac!!!Ale on byl taki mily, uczynny, dobry i kochany naprawde!!! I to do konca.Teraz juz wiem, ze to bylo tylko na pokaz, to taka gra.

Gość do editha
mozna tak dlugo, taki facet jest jak dobry aktor, bedzie korzystal do czasu za ofiara-kobieta zda sobie sprawe z jego gierek- tacy nigdy sie nie zmieniaja - moga byc z jedna a chodzic na seks do kolezanek, taki sie urodzil i taki umrze

Gość goodguy
to facet który nie ma w nawyku zmieniac kobiety , tylko meżczyzna który ma problem lub ze wzgledu na otoczenie , własne słabosci nie potrafi znalesc odpowiedniej kobiety.. nazwał bym to poszukiwaniem w różnych zródłach czegoś odpowiedniego. Oczywiscie niesie to również za sobą szereg konsekwencji np. nie świadomie raniąc drugą osobe , czasem okłamac by tylko miec z tego korzysc natomiast nie każdy facet ma złe intencje... ''przeleciec i nastepna'' pod warunkiem ,ze jest sie wolnym nie związanym z drugą osobą. U każdego jest inaczej aczkolwiek podobnie może to sie wiązac ze słabosciami , ale taka jest natura meżczyzny i trudno by to zmienic w jaki kolwiek sposób :)