Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna 2889

HIPNOZA! JaK To jEst?????

Polecane posty

Gość Tomson1
Cz można kogoś zachipnotyzować chorego fizycznie któremu podaje się śrdki przeciwbólowe np.morfine i jak długo morze mieć chipnotyzer władze nad człowiekiem i czy na dalekość. Czy morze wypowiedzieć słowo którym cie zachipnotyzował i czy zaragujesz na przykład za rok dwa.Jeśli kogoś hipnotyzuje morze bardzo uczyć zachipnotyzowanego tego słowa żeby sprawdzać jego reakcje na to słowo

Gość Tomson1
Cz można kogoś zachipnotyzować chorego fizycznie któremu podaje się śrdki przeciwbólowe np.morfine i jak długo morze mieć chipnotyzer władze nad człowiekiem i czy na dalekość. Czy morze wypowiedzieć słowo którym cie zachipnotyzował i czy zaragujesz na przykład za rok dwa.Jeśli kogoś hipnotyzuje morze bardzo uczyć zachipnotyzowanego tego słowa żeby sprawdzać jego reakcje na to słowo

Gość ///misiek///
A nie boicie sie ze nie zostaniecie z tej hipnozy wybudzeni?Ja bałbym sie potem ze zyje w hipnozie,ze nie jestem juz tym samym czlowiekiem co przed hipnozą:O Byłbym hipnotajzing :P

Gość Paulina Walah
cześć! wiem że nie łatwo o dobrego hipnoterapeutę, i zdaje sobie sprawę że uważacie że jest nieskuteczna, ale mylicie się, dobry terapeuta może czynić CUDA , mam jednego Pana, to młody zdolny człowiek, Przyjmuje w Łodzi. Jest bardzo skuteczny, wyleczył wielu!! A problemy dla zwykłego psychologa to dla niego pestka, czasami da rade po pierwszej wizycie. Problem że przyjmuje tylko dla wybranych, Powołajcie się na imię PAULINA WALAH, powiedzcie o waszym problemie i was przyjmie NUMER do niego 691-122-526

Gość gość
Jeśli nie chcesz iść do hipnotyzera, to możesz samodzielnie przetestować hipnozę w nagraniach hipnotycznych. Zobacz sobie na przykład Hipnosencję. Opis można poczytać tu http://hipnosencja.pl/blog/tag/cena-hipnoterapii/ i dowiesz się na czym ta hipnoterapia polega.

Gość gość
Wiele osób korzysta z hipnoterapii. Poczytajcie sobie tutaj http://www.hipnoza.org.pl/metoda-hitt/ na temat metody H.I.T.T. . Myślę, że takie informacje mogą okazać się naprawdę bardzo pomocne. Być może w ten sposób zupełnie inaczej podejdziecie do tematu...

Gość gość
Hipnoza jest stosowana na Zachodzie dosc czesto przez lekarzy np. w czasie operacji. Nie kazdego da sie zahipnotyzowac, dlatego lekarze wczesniej sprawdzaja czy to mozliwe (co piaty pacjent nie poddaje sie hipnozie). Nie da sie zahipnotyzowac osoby, ktora jest nieufna lub boi sie hipnozy - pozostanie czujna. Pacjent musi w pelni ufac hiponotyzerowi.

Gość gość
Up.

Moim zdaniem jest to bardzo niepoważne. I nieetyczne. To nie są psychoterapeuci tylko szarlatani. Nikt normalny nie ufa obcym i nie powinien pozwalać wprowadzać się w taki stan. Ja w to nie wierzę ale mam na myśli samo nastawienie. To jak oddać własny los w cudze ręce - np. dzwoniąc do wróżki. Taka najbardziej głęboka, intymna sfera psychiczna każdego człowieka powinna być tylko dla niego ewentualnie jeszcze kogoś bardzo bliskiego(np. dla męża). Przeraża mnie to, że ludzie są tak naiwni.