Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaromijka

BŁAGAM WAS O POMOC...WEJDŹCIE MOŻE COŚ PODPOWIECIE??

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaromijka

Po jednej stronie łechtaczki w wardze sromowej większej wyczułam guza - jest taki ja węzeł chłonny w szyji -wielkości fasoli dość dużej - nie boli dość twardy, ale przesuwa się pod skórą asymetrycznie po drugiej stronie mam to samo tylko troszkę mniejsze. co to może być?

Gość kruszyna1985
ja mialam podobny ale ciut wyzej..i zeszlo mi to z czasem .kiedys wyczytalam ,ze to od krwi przeziebionej bo u kazdego inaczej sie moze objawiac..ale idz do lekarza..i nie panikuj!jestem z toba

Gość jaaaaaaaaromijka
podnoszę może ktoś coś wie na ten temat

Gość hejkahejka
Cześć ja miałam coś takiego pod pachą, wiekości zielonego groszka, zamo zniknęło, poszłam od razu do lekarza, badania krwi w normie, to był drugi raz. Nie panikuj i idź do lekarza. A boli Cię to?

Gość jaaaaaaaaromijka
nie nie boli - jedno jest po jednej str łechtaczki drugie po drugiej, w skórze - czasem muszę tego poszukać palcem, a może tam są jakieś gruczoły, czy coś?

kup sobie rumianek i przemywaj ;p tez takie cos miałam;p ostatnio bardzo bolało niestety:(:( ale po paru dniach mi to zeszło;p

Gość jaaaaaaaaromijka
ale ja to mam w środku, głęboko pod skórą....boję się, że to nowotwór jakiś, choć mówią, że rak się nie przesuwa pod palcami..

Gość uleniek sruleniek
a może to torbiel jakaś