Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalala82

skłamałam

Polecane posty

Gość tralalala82

Oszukałam mojego mężczyznę. Okłamałam Go, że mam pracę, ale jej nie miałam. Liche pieniądze miałam z zasiłku. Liczyłam na to, że coś znajdę w czasie mojego oszustwa. Prawda wyszła na jaw.Jest mi potwornie wstyd. Postąpiłam jak świnia. Pomóżcie! Bo mój Mężczyzna powiedział, że nie chce już ze mną być. Co robić? Poradźcie.

Gość p p p p p p p p p p p p
jak sie dowiedzial?? od kogo?? od ciebie??

Gość tralalala82
przypadkiem, sam to odkrył :(

Gość ja powiem tak......
a dlaczego go okłamałaś ? wiesz nie dziw się że facet Cię zostawił jeśli okłamujesz go w sprawach tego typu to jak ma Ci ufać w poważniejszych ?

Gość tralalala82
zgadza się ale uważam, że to nie jest też od razu powód do rozstawania się na jego miejscu obraziłabym się , byłoby mi przykro, ale nigdy bym go nie zostawiła

Gość ja powiem tak......
wiesz ludzie mają w życiu różne priorytety ...dla Twojego faceta najważniejszym pewnie jest szczerość ...nie wiem spróbuj z nim pogadać wytłumaczyć motywy Twojego postępowania może Ci wybaczy jeśli mu zależy na Tobie

Gość tralalala82
myślisz, że nie próbowałam? nie odbiera telefonu :( bardzo mi na Nim zależy... może potrezba czasu...

Gość klemo
Ja bym zrozumiala takie klamstwo, bo wiem czym bylo podyktowanie - wstydem, ze jest sie bez pracy, szczegolnie na poczatku znajomosci. Jesli nie zrozumial motywow twojego klamstwa, to trudno, jego prawo, nie ma co teraz o niego wydzwaniac i sie narzucac. Napisalabym jedynie do niego list, w ktorym wytlumaczylabym, dlaczego tak postapilam zaznaczajac, ze to nie zadne usprawiedliwianie sie tylko napisanie prawdy.