Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maałłe pyttanie

gdzie zarejestrować samochód?

Polecane posty

Gość maałłe pyttanie

Sieme, mam pytanie! Gdzie rejestuje się samochód, który ma dwóch właścicieli z różnymi adresami zameldowania. Jest to obojętne, czy liczy się właściciel wymieniony jako pierwszy?

Gość Blekit Oka
W wydziale komunikacji tam gdzie mieszka pierwszy właściciel... A o drugim właścicielu tez będzie informacja że mieszka tu i tu ...

Gość maałłe pyttanie
no to lipa... ale dzięki za info

Gość Blekit Oka
a to czemu lipa?? (jeśli mogę wiedziec )

Gość maałłe pyttanie
ja jestem drugim właścicielem, mąż pierwszym, mieszkamy u mnie i chcieliśmy by były tablice zgodne z naszym miejescem zamieszkania.

Gość Blekit Oka
A to nie da tak.. Jest jednak wyjście Że zmienicie umowę kupna samochodu i jako pierwszego właściciel wpiszecie CIEBIE! to wtedy będzie wydział komunikacji twój

Gość to ja mam wyjście
to poproście by na przodzie były tablice rej. zgodne z Twoim miejscem zamieszkania, a na tyle zgodne z męża ;) Tak będzie najbardziej fair :P ;)

Gość maałłe pyttanie
mamy wystawioną fakturę, no i raczej nie da się tego zmienić... to ja mam wyjście - no na to nie wpadłam, hehe, przynajmniej byłoby oryginalnie;)

Gość Blekit Oka
Ale do 7 dni można anulowac. tylko tam z kim zawarliście umowę kupna samochodu musicie pojechac i poiwedziec że chcecie taką zmianę. Zrobic korektę.

Gość maałłe pyttanie
a już trudno, facet to handlarz, wspominał coś, ze wyjeżdza do Niemiec, i będzie po niedzieli, bo chciał, żebyśmy mu oddali tablice. Więc jakoś przeżyjemy ten samochód, przy następnym nie popełnimy błędu:) Dzięki i pozdrawiam. Ps. A może wiecie, czy wszystkie firmy ubezp. patrzą na obu właścicieli, czy sa takie które patrzą tylko na pierwszego?