Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

ech...

Polecane posty

Gość piszcie co wiecie
Ja nie bede ciagle wzdychac. Wiem, ze to co sie stalo to tragedia, ale mam swoje problemy. Przykro mi, ale nie rozpaczam

Gość piszcie co wiecie
Od soboty udajesz patriote i piszesz posty o religii Nie przesadzaj

wzdycham, bo znowu wszyscy gadają o tym, ż eta tragedia nas zmieni, że staniemy się lepsi dla siebie...po śmierci JP II też tak gadali... wdycham, bo ludzie nie potrafią zrozumieć po co żyją...tak naprawde.. :/ niedaleko mnie znajduje się willa prezydencka i widze co sie dzieje..znicze, kwiaty i szkoda, że już ta para prezydencka nie przyjedzie w nasze strony...

Tylko czy życie ma sens? sama myślę, że raczej nie. Po protu żyjemy, pewnego dnia kopniemy w kalendarz i tyle z nas zostanie.Trzeba tylko wiedzieć jak żyć:)

znam ale nie wytłumaczę Ci...nie potrafię tego wytłumaczyć...to się samo czuje ;) żeby nie było...uwarzam się za myślącego innymi kategoriami, w inny sposób od wielu...

po prostu w sprawach religii myślę bardzo prosto..."TAK TAK, NIE NIE"...Życzę Wam abyście zauważyli gdzie popełniacie błąd w myśleniu o 2 człowieku i o sensie istnienia tutaj jak i o samym Bogu.. narazie...