Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anitka20

Rainbow - hotel

Polecane posty

Hej dziewczyny w lipcu wybieram się do Grecji, Olimpic Beach hotel Rainbow i szukam wiarygodnych opini o nim. Hotel ten nie ma basenu dlatego trochę się boję i zastanawiam się nad zmianą... Pomóżcie

Gość Przeduszka
Nie ma hotelu o nazwie Olimpic Beach, chodzi Ci o Parthenon Art? Ja go osobiście rozważałam na wakacje, jednak z przyczyn niezależnych, będę musiała sobie wypoczynek odpuścić. Moim zdaniem musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, na czym Ci zależy. Mi się hotel podoba bo jest w fajnej małej żywej miejscowości, gdzie są knajpki i tawerny, coś się dzieje, nie jest to moloch i brak basenu mi osobiście nie przeszkadza bo wiem, że i tak nie zamoczyłabym w nim stopy, bo wolę morze :) Ale jeśli lubisz się pluskać w przyhotelowym basenie to zmień obiekt. Wszystko zależy od Ciebie.

Gość Rolina

No właśnie... też rozważam ten obiekt z oferty Rainbow na wakacje. Odpoiwiada moim potrzebom bo nie lubię molochów i wielkich kompleksów, wolę urok małych miejscowości, coś zjeść na mieście, jakaś muzyka na żywo. Na pewno też wypozyczymy auto i będziemy jeździć. Cena niewydaje sie wysoka. Jak wygląda kwestia obsługi i czystości?