Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi bardzo jest

Smutno mi

Polecane posty

Myślałam, że wreszcie się udało, a tu nic. Oglądam test po raz setny i wmawiam sobie, że coś tam jest (pod światło widać cień, ale pewnie to miejsce na kreskę). A byłam pewna bo tak dziwnie się czuję. Smutno mi.

nie martw sie może za wczesnie test robisz mi 3 wychodziły negatywne a ja coś czułam że sie mylą choc wyłam cierpliwie czekałam i mam swoją pocieche

Jestem kilka dni przed terminem, ale musiałam zrobić bo odstawiłam luteinę i lekarz kazał przed ostawieniem sprawdzić. Ale dziś już jakoś nie mam złudzeń bo mi syfy powyskakiwały i piersi przestały boleć, a przez kilka dni bardzo bolały. Wszystko zapowiada miesiączkę.

a mnie wlasnie wysypalo potwornie jak zaszlam w ciaze :) Moze i tobie sie udalo. Cierpliwosci. Powtorz test w terminie lub jak sie spozni...U mnie 2 dni po terminie byla baaardzo bledziutka kreska. Dopiero tydzien po byla mocna

Dzięki. Tak zrobię. To już 9 miesiąc kiedy próbujemy i nic.Tak mi się już dłuży to wszystko. I szczerze to straciłam nadzieję, że się kiedykolwiek uda.

Rozumiem Cię,ale co mają powiedzieć osoby,co starają się po kilka lat?Każdej z nas się to dłuży,ale cierpliwości,napewno się uda,tego nam wszystkim życzę:)

Gość do smutno mi ...
a moze sprobuj za jakis czas ? ja tez sie dziwnie czulam i bylam pewna ze to ciaza wiec zrobilam test tez mi wyszedl negatywnie wiec nastepny i nastepny ( az glupio sie przyznac ale chyba z 10 zrobilam )az w koncu okazalo sie ze jednak ... i to nie sam poczatek tylko ponad polowa drugiego miesiaca wiec moze sprobuj jakis czas po spodziewanym terminie miesiaczki? ... zycze Ci zeby wasze starania nie poszly na marne

do smutno mi , wszystko będzie dobrze tylko trzeba wierzyć i dopóki jest choćby mała iskiereczka znam to z własnego przykładu przed zajściem w pierwszą ciążę leczyłam się 3 lata (leki, usg,laparoskopia) i udało się teraz mój synuś ma 9 latek;jak skończył 4 zaczeliśmy ponownie się starać i nic powtórka z rozrywki dopiero po 5 latach udało się mój drugi synuś ma 4 miesiące więc uda i się a robiłaś jakieś badania itp?

Tak robiłam badania i wyszło mi, że mam problemy z hormonami, prolaktyną i owulacją. Biorę leki. Miałam nadzieję, że mi pomogą i się wreszcie uda.

Przynajmiej wiesz z czym masz problem bierzesz odpowiednie leki i zobaczysz uda się w końcu , ja to miałam idelane wyniki lekarze się dziwili czemu nie mogę zajść a nici z tego dopiero po tylu latach , trzymam kciuki i najważniejsze pozytywne myslenie

Dziękuję Ci. Jak sobie pomyślę o tym, że gdyby udało się od razu to byłabym teraz w końcówce ciąży i już niedługo tuliłabym w ramionach swój skarb to tak mi smutno. Może w końcu kiedyś te leki zadziałają i się uda.