Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

miesiączka :(

Polecane posty

Witam, proszę o opinie i przepraszam, że poruszam tu taki temat, aczkolwiek trochę jestem nerwowa i szukam pomocy. W czwartek 8 kwietnia uprawiałam seks z moim chłopakiem. Następnego dnia miałam dostać miesiączkę. Jest poniedziałek, miesiączki ani widu ani słychu. Kiedy mam przeprowadzić test, aby był wiarygodny. Jaki wpływ na spóźnianie się miesiączki miał fakt współżycia. Zapłodnienie przecież troszkę trwa...

Gość emilka18884
spokojnie to po pierwsze. ilo dniowe masz cykle i czy sa regularne, czy stosowaliście jakieś zabezpieczenie?? Miesiączka może się spóźnić a test to w dniu kolejnej spodziewanej miesiączki bo teraz na pewno ciąży by nie wykrył

Dziękuję za odpowiedź, moje cykle trwają 29 dni, są regularne, kiedyś stosowałam tabletki antykoncepcyjne, ale od początku stycznia nie biorę i stosuję prezerwatywy. Niestety w tym przypadku prezerwatywa się przerwała, a ja na prawdę nie miałam jak załatwić sobie tabletki "72 po" . Co prawda chłopak miał refleks, ale wiadomo...

Gość emilka18884
to teraz spokojnie czekaj na miesiączkę jeżeli się nie pojawi do dwóch tygodni zrób test.