Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

Katyń, zaplanowane odwrócenie uwagi?

Polecane posty

nie sądzicie ze to wszystko moglo byc zaplanowane dla odwrócenia uwagi od sprawy KATYNIA sprzed 70lat, przeciez teraz to slowo to miejsce beda sie kojarzyc z ta katastrofa wlasnie, kto bedzie tak naprawde myslal o Katyniu z czasów wojny, zawsze mysli sie czesciej o tym co bylo pozniej w historii niz wczesniej....

Gość zjedz se coś bo ci mózg
szwankuje :P

Nie sądzicie ze to co sie stało mogło być dobrze przeprowadzoną akcją mającą na celu odwrócenie uwagi od tego, co stało się w Katyniu 70 lat temu? o wydarzeniach które zaszły teraz bedzie mowic sie poprzez perspektywe Katynia wlasnie, to bedzie nowe znaczenie tej nazwy, bo wydarzylo sie teraz a to co bylo 70 lat temu zostanie poprzez pryzmat owegj katastrofy neijako zamaskowane. czy to nie brzmi ani troche racjonalnie?

Gość wyjątkowy wysyp pisiorów
na forum :classic_cool:

nie szwankuje mi o to sie nie boj, zbyt duzy zbieg okolicznosci ze wszystkim jak na zwykly przypadek

Gość Anna aanaana
mozliwe mozliwe ..

tak anprawde tobie musi cos szwankowac, nie napisalam ze na 100% tak bylo, pytam co sadza inni

Gość to nie brzmi racjonalnie
to brzmi glupio. Kogo (mysle o swiecie) obchodzi co stalo sie 70 lat temu? Nikogo, to jedynie dla Polakow byla bolesna pamiec. To co stalo sie teraz obchodzi caly swiat. Wiec chyba Ruscy nie srali by sobie sami na glowe

Gość oj głupiutka kobicinko
Dzieki tej katastrofie świat dowiedział sięc o to jest Katyń i co tam sie stało 70 lat temu...wczesniej był to fakt w świecie raczej mało znany Tak samo w Rosji...wczoraj w najleposzym czasie antenowy wyemitowano film "Katyń" a Putnin juz bez niedomówien powiedział że to wina stalinowców i nic tej zbrodni nie usprawiedliwia wiec twoje dywagacje i teorie o kant dooopy robić

takie zupelnie przypadkowe miejsce tragedii? wychodze z zalozenia ze to co sie dzieje dzieje sie zawsze po cos albo dlaczego i tu jest pytanie... dlaczego

Gość asfddf
szczerze wątpię w to bardziej niż w historię o pilocie, który poświecił się dla tuska najpewniej był to błąd człowieka, ktoś pisał po rosyjsku że w pewnej chwili przestali się komunikować i ani pilot ani wieża nie przekazywali informacji o położeniu. z kolei odchylenie od prostej pasa mogłoby wskazywać np. na zablokowanie lotek bo przecież przy lądowaniu nie wykonuje się żadnych innych manewrów. nie wiemy też, o jakiej widoczności piloci dostali informację. wszystko w swoim czasie.

jak smiesz mnie przezywac, tak jak napisalam, nie mowie ze tak bylo na 100%, twoj poziom kultury jest zatrwazajaco niski bym na to odpowiadala

Gość w TEN wypadek naprawdę bardzo
zgadzam się z autorką topiku.

Gość ja tez o tym pomyslalam
...

Gość asfddf
a ten, kto odrzuca jakąkolwiek, nawet najbardziej szaloną teorię bez przeanalizowania jej niech wraca do średniowiecza.

Gość mochery wyłażą z nor
za to inteligencja napewno większa!ten wypadek odjął rozum wielu pisiorom

Gość a najgorsze jest to,
że słyszałam juz wypowidzi kilki pisowców, że w tych wyborach trzeba pamiętać o lechu kaczyńskim. Budują na jego tragicznej śmierci swoja kampanię wyborczą. Wiem, ze to tragiczna sytuacja i kazdy z nas na swój sposob ja przezywa, ale zeby oddawac hołd czlowiekowi. Ludzie! To kraj katolicki, ludzie wierzą w Boga, a oddają hołd czlowiekowi...