Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysia5000

Jak głęboko umieszczać tabletki dopochwowe Luteina50?

Polecane posty

Gość Tysia5000

Hej mam 16 lat i mam nie mały problem mianowicie: nie dawno moja ginekolog przepisała mi powyższe tabletki (te są oczywioście dopochwowe poprzednio stosowałam pod językowe) i rzecz w tym że nie wiem jak głęboko mam je umieszczać. Powiedziała że w musze je dać na palec i wsunąć przez taką dziurke, bo błona dziewicza ma taki otworek (czułam się jak przedszkolak ale ok) z tym że wydaję mi się że muszę je włożyć ciut głebiej do ujścia macicy bo inaczej one wypadają. Może wydać się wam to głupie ale ja naprawde nie wiem jak je umieszczać. Proszę o szybkie odpowiedzi. Dziękuje :**

Gość ZielonaMarchewa
hej słonko, wsuń ją delikatnie, tak jak uda Ci się aby nie naderwać błony, prawidłowo włożona tabletka jest niewyczuwalna w trakcie siedzenia, chodzenia.tabletka sama nie wypadnie, jest przytrzymywana przez mięśnie pochwy/

Gość Tysia5000
Dziękuje z samą błonką nie mam problemów, chyba bardzo elastyczna bo podczas umieszczania tabletki nie przeszkadza mi, a pigułki te stosuje 2 na noc, troszke nie jasno mówiła ta pani doktor więc szukam odpowiedzi tutaj, jeszcze raz Dzx i prosze o dalsze odpowiedzi (potrzebuje jakiejś płaszczyzny porównawczej)

ZIELONA MARCHEWA ma racje, wsuń je tak gleboko jak mozesz a napewno nie wypadna...