Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saaaanki92

rodzice ktorzy woleja mojego bylego

Polecane posty

byly mnie zdradzil po 3 latch i go rzucialm, krece z innym. Mama powiedziala ze mam nei myslec ze przyprowadze do domuinnego. Boli mnie ze mimo wszystko ze to on zdradzil mnie jeszcze go broni ? woli jego bo pochodzi z bidnej rodziny niz wlasna corke ?! mam 18 lat i chcialabym sie wyprowadzic ale zostal mi jeszcze rok LO...

doradzcie co robic...dodam ze nigdy nie mialam z nia najlepszych stosunkow ...a tlumaczenia nic nie daja...:(

Gość woleja
O matko, a co to znaczy woleja i ty do LO chodzisz

Gość brudna sprawa
Nie czepiaj sie woleja, dziewczyna prawdopodobnie ze śląska jest, to pisać jej nie nauczyli;) Mama nie chce widzieć nowego w domu, to go nie przyprowadzaj, ja zobaczy, że jesteś z nim i Ci na nim zależy wkońcu będzie chciała go poznać. Na wyprowadzkę chyba jest za wcześnie, bo skoro chodzisz do LO, to skąd weźmiesz kasę na utrzymanie?

moja koleznka pracuje po szkole, ja rowniez bym tak mogla a nauka mi szybko wchodzi ...Nie przyprowadzam go do domu ale mama jak widzi ze gdzies wychodzi to mi abrania mowi ze za godzine mam w domu byc czyli no o 20 noo sorki ile ja mam lat ... tj moje zycie...

Gość brudna sprawa
i zarabia tyle żeby np móc utrzymać się nawet mieszkając z kimś i dzieląc rachunki i wydatki po połowie?