Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno zrozumieć..

..gdy ex facet szantażuje !?

Polecane posty

Gość trudno zrozumieć..

mam problem, a polega on na szantażowaniu przez byłego faceta. Mówi,że się zabije i takie tam. Czy zdarzyło się wam kiedyś coś takiego...? skąd wiedzieć czy taka osoba mówi poważnie. Chciałam dodać,że zostawił mnie już trzeci raz i na razie nie zapowiada się na powrót . Z początku pisałam do niego cały czas, a gdy zaczęłam sobie układać życie i już nie było odzewu oczywiście z mojej strony to zaczęło się takie szantażowanie. Nie wiem jak mam postępować w takiej sytuacji ;(

Gość zuzuzuzu
miałam podobnie.. chociaz moze bardziej dotyczylo to mnie ze jjesli kogkos znajde on mi nogi polamie a tego kolesia uszkodzi... w mojej sytuacji wyszło tak: PIES KTÓRY DUŻO SZCZEKA, NIE GRYZIE!

Całe życie chcesz się męczyć z takim "dzieckiem" co jak nie umie inaczej to będzie szantażował Cie samobójstwem, pasuje Ci to ? To ma być ojciec twoich dzieci ? On ma jakieś problemy psychiczne , nie ulegaj mu.

Gość trudno zrozumieć..
No tak...już ponad dwa lata zmarnowałam przez niego. Jeden dzień potrafi się nie odzywać, a kolejnego dnia jestem zasypywana smsami od rana. Więc nie wiem o co tu chodzi. Gdy ja czasem mam takie dni "pisania" to on nie odpisuje, a jak zaczynam go olewać to znowu on "atakuje"... i to takie wieczne zatruwanie sobie życia.