Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jrrrre

DO DZIEWCZYN KTORE FARBUJA WLOSY

Polecane posty

Gość jrrrre

Jak dlugo trzyma Wam sie kolor na wlosach i jak czesto myjecie glowe ? Ja farbuje sie na sredni braz , bo moje naturalne wlosy sa takie nijakie. Niestety problemem jest dosc szybkie wyplukiwanie sie koloru, co prawda myje wlosy co dzien, ale po 2 tyg kolor jest juz jasniejszy szczegolnie na koncach - taki wyplowialy. I nie ma to znaczenia jakiej farby uzyje czy farbuje sie u fryzjerki i bule gruba kase, czy kupie jakas farbe w drogerii.

Gość zxcerwr
osobiscie polecam farby z Joanny. Nie niszcza tak bardzo wlosow a i, przynajmniej u mnie a myje wlosy codziennie, kolor trzyma sie dosyc dlugo.

joanna kolor nr 222 dziki kasztan myję co 2 dni farbuję co 2-3 miesiące kolor utrzymuje się długo ;) nie widać bardzo odrostów z moimi naturalnymi a włosy w super stanie farbuję od kilku lat używam dodatkowo jedwabiu na włosy i jest rewelacja :)

Gość rety_rety
ja farbuje SAFIRA, owoc granatu nr 6646, yo jest taki bordo... farbuje co 2 miesiace, w pudelku jest odswiezacz koloruu, polecam, a glowe myje co drugi dzien...

Gość rety_rety
ja farbuje SAFIRA, owoc granatu nr 6646, yo jest taki bordo... farbuje co 2 miesiace, w pudelku jest odswiezacz koloruu, polecam, a glowe myje co drugi dzien...

Gość Kimonka ...
Tak wam włosy wolno rosną, czy co? U mnie już odrosty widać po tygodniu .. :O niestety ...

Gość jrrrre
Teraz farbowalam sie brazem z L'oreala Exellance Creme, kolor jest super, no ale znika z wlosow jak szalony, tez nie widze aby zniszczyl mi wlosy, nadal sa blyszczace i nawilzone. Niedawno tez bylam na farbowaniu u fryzjera, zaplacilam 200zl, kolor boski, ale po 2 tyg polowe go ubylo.

Gość jrrrre
No i u mnie odrostu nie widac jakos szczegolnie, bo swoje naturalne wlosy tez mam dosc ciemne, tyle ze takie no mysie , bez polotu i kolejna sprawa, ze na miesiac to moze rosna mi z 1,5cm wiec tez niewiele - szkoda ze na glowie nie rosna tak szybko jak na nogach :classic_cool: .