Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooh layla

Co miłego Was dziś spotkało?

Polecane posty

Gość ooh layla

Na przekór wszechobecnemu smutkowi, żalowi, żałobie... ...ja dostałam dziś imieninowy czekoladowy telegram, mimo że imieniny mam jutro, a tak w ogóle to obchodzę je w czerwcu ;p

przyszedł mi portfel, który kupiłam sobie na allegro fajnie mi się szło na piechote przez kawał miasta do domu (chociaż deszcz mnie zlał, ale za to ładnie wiosną pachniało) kupiłam sobie fajną żółtą torebke na targu za 10 zł (na koniec dnia, jak powiedzial sprzedawca)

Gość Bella w sukience
Mój facet zrobił mi wirtualny streeptis:D:classic_cool: wczoraj a dzisiaj..hmm, nie powiem;)

Gość gardło przestało mnie boleć
i tylko jeszcze kaszel mnie męczy :-)

Byłam w PizzaHut na pizzy jesz ile chcesz i z przejedzenia ledwie wróciłam do domu poza tym znalazłam idealne meble do mieszkania

Gość ggegge
dostałam zwrot ze skarbówki :)

Gość prześladowana prywatnym
spotkała mnie miłość :P

Gość ttttttttttttttttt
Mily byl tylko poczatek dnia bo bylo normalnie. Wczoraj znalazlem swoj stary ekspander wiec wymyslilem sobie ze od jutra zaczne cwiczyc.Zostawilem go na podlodze u siebie w pokoju. Mialem wolne wiec sie pozniej obudzilem i od razu po obudzeniu zobaczylem ten ekspander. Wzialem go w rece i zaczalem rozciagac za glowa. Po kilku ruchach wiedzialem ze juz nie jest dobrze bo zaczely mnie lekko bolec plecy. Potem bol sie nasilil a teraz boli jak cholera. W srode ide do pracy i mam nadzieje ze przejdzie. Dziwie sie sobie ze jestem taki glupi. Moglem polezec sobie dluzej w lozku i to by chyba bylo dla mnie zdrowsze, chyba jestem juz stary :O.