Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaa:|

Czy to ciąża??

Polecane posty

Witam! Wiem że ten temat występował 1000 razy! Ale mój będzie 1001!! 10kwietnia doszło do stosunku w 18stym dniu cyklu. Zazwyczaj trwa on około 30-32 dni. Czy występuje duże prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? Dziś cały dzień bolało mnie podbrzusze podobnie jakbym miała lada moment dostać okres? Kiedy i jaki test mogę zrobić? Nie wytrzymam chyba do czasu kiedy powinnam mieć okres! Czy są testy które już po kilku dniach dają wiarygodny wynik? Proszę o szybką odpowiedź!!!

Gość a wiec
beta hcg 14 dni po stosunku da wiarygoiodny wynik :) !!!

A czy z dostępnych w każdym sklepie z kosmetykami test ciążowy jest wiarygodny? Słyszałam że niektóre z tych testów dają wiarygodny wynik już po około 8 dniach? No i jak sądzicie duże szanse?

Gość nanananna
to pwnie ciaza blizniacza :)

Aha dodam, że trzy dni przed stosunkiem zaczął pojawiać się u mnie ciemny śluz i miałam go do wczoraj. Dziś nie ma go już, za to boli mnie to podbrzusze! co to wszystko znaczy?

10kwietnia doszło do stosunku w 18stym dniu cyklu. Zazwyczaj trwa on około 30-32 dni to chyba rekord Guinessa :D

Gość a wiec
dokładna data ostatniej miesiaczki?

Dokładnie to okres rozpoczął mi się 24.03. Trwał 6 dni...

Gość a wiec
ile masz lat? żadnego środka antykoncepcji nie użyłaś?

Nie używaliśmy żadnych środków! A właśnie tego dnia skończyłam 19 lat...

Gość a wiec
pewnie sie uczysz jeszcze i jesteś w klasie maturalnej. jak rozumiem ciąża była by dla Ciebie czymś niechcianym. A długo jesteś z chłopakiem? :)

Bardzo długo jesteśmy razem, i rzeczywiście za niedługo mam mature... Wiadomo, że w moim wieku jest to ciężkie... tylko proszę o niekrytykowanie moich wyborów...

Gość tiktiktiktak
absollutnie nie mam zamiaru tego krytykować.. CIe krytykować. Moim zdaniem jeżeli nie chcesz zostać mamą powiennaś z samego rana udać się do ginekologa po tabletkę 72h po stosunku. Oczywiście przez cały dzień będziesz się czuła fatalnie ale przejdzie. Pomyśl o swoim życiu, życiu chłopaka i Twoich rodziców. I następnym razem pamiętaj o zabezpieczeniu !!!

Do ginekologa jutro nie pójdę nie mam takiej możliwości niestety...

Gość a wiec
wolisz być mamą dziewczyno! MYŚL !!!

Nie, nie chcę być w ciąży, ale po prostu od wczoraj jestem w innym mieście nie mam nawet gdzie puść po taką tabletkę...nie znam tu nikogo, nie wiem nawet czy jest tu ginekolog... nie wiem co robic...

Gość a wiec
wytrysk był w Tobie?

kobieto daj spokoj nie jestes w ciazy 19 dzien po okiresie i nie moglas zajsc w ciaze kiedys tez to przerabialam gumka nam pekla a bylam 18 dzien po okresie i w ciazy nie jestem

Gość a wiec
zależy od długości cyklu,popatrz, owulacja następuje 2 tygodnie przed następnym okresem. DO jej okresu brakuje 13-14 dni (napisała że cykle ma 31-32 dniowe) !!! owulacja zawsze może się jednak przesunąć! MYŚL !!!

Zestresowały mnie te wszystkie kalkulatory zapłodnienia na internecie.. bo dokładnie na 8-9 wychodził mi dzień najbardziej płodny, a wiadomo, że dzień czy dwa dni później też można zajść w ciąże...no i się zestresowałam ładnie...

Gość a wiec
chodzi o to że owulacja się zawsze może przesunąć, Jednak nawet w dni płodne zajście w ciąże to tylko 40 % !!!

Najgorsze jest to że do matury się uczyć muszę, teraz się na niczym skupić nie umiem...a tu jeszcze trzeba tyle dni czekać żeby test zrobić! Nie ma jakiś objawów aby już teraz się dowiedzieć czy to jest ciąża czy nie?

Nie chce cIE STRASZYC ALE JAK W TAKI WLASNIE SPOSOB ZASZLAM W CIAZE. teraz mam 9msc synka . Wielkie gratulacje :)

Gość asdsadsadas
google nie gryzie... i jest mnóstwo stron na ten temat...

Ale w żadnym nie umiem znaleźć dokładnie pasującej sytuacji do mojej... chyba uda mi się załatwić tabletkę...ale kurcze czy mój organizm po tym nie bedzie jakiś problemów wykazywał... boję się tej wizyty :(

Gość a wiec
na pewno będzie, powiem Ci że jestem młodsza od Ciebie ale tylko o rok i jak przeczytałam to to padłam. mam nadzieję że uda Ci się z tego wyjść ;* koniecznie pisz

Zażyłam tabletkę w około 52 godzinie po stosunku..mam nadzieję, że zadziała:) dzięki wszystkim za rady :)

Gość a wiec
pisz jakie będziesz miała objawy :)