Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia_b

Zapraszam Staraczki które mają problem z zajściem lub ich M

Polecane posty

Gość agusia_b

Witam, chcę założyć to forum dla staraczek z problemami aby wspierać się razem. Zapraszam wszystkich starających się o dzidzie!!! Staramy się z Mężem od roku ja mam problemy z jajnikami miałam operację na torbiele które się rozlały, a Mąż zrobił badanie nasienia i chyba są bardzo złe. Wyniki M poniżej: czas upł: 15min objęt; 4,1 ph 7,2 kolor/wygląd/ lepkość ; prawidłowy liczba plemników w 1ml = 35mln w ejakulacie 143,4 mln ruch A 0,2% ruch B 6,0% ruch c 33% ruch d 60,9% wynik testu hipoosmot 55% żywotność 48% Plemniki o prawidłowej budowie 19% Zamierzam zrobić badanie HSG, a M bierze witaminy na poprawę ruchu Żołnierzyków.

witaj agusia_b.widze ze twoj watek jest dosc swiezy.ja tez szukam kogos z kim moglabym pogadac.my starmy sie juz kilka lat.wczesniej mialam robione rozne badania.ale teraz z perspektywy czasu wiem ze to byly bzdety.dopiero teraz zaczelam walczyc.pokolei robie konkretne badania.mieszkam za granica i musze przyznac ze jak narazie podejscie lekarzy super!oby tak dalej.w nast.miesiacu mam miec robione hsg.mam nadzieje ze zaraz po tym sie uda.mam juz 34 lata i troszeczke sie niepokoje.(to juz najwyzszy czas)

Gość agusia_b
Witaj, miło że tu zajrzałaś! My staramy się rok ja jestem po 2 operacjach a M też ma kiepskie wyniki. Ja w następnym miesiącu także będę mieć hsg! Boisz się bo nie które dziewczyny mówią że boli, ja miałam takie bóle przed operacjami że chyba większego nie ma! Masz już dzieci?

nie.nie mam dzieci.strasznie mi z tym zle.a co do badania,to nikt z moich znajomych nie mial tegobadania.teraz zaczelam o tym czytac.dziewczyny pisza roznie.ale szczerze to ja sie nie boje.wrecz nie moge sie doczekac.moj maz tez bedzie miec badane nasienie(w przyszlym miesiacu)jetem pelna nadzieji

Gość hertola
Agusia czy twoj M wie, ze podajesz publicznie wyniki jego badan? I opowiadasz o jego problemach z "zolnierzykami"? :O

No rzeczywiście te wyniki to ściśle tajne - nie przesadzaj! hertola to mój M i nasz problem!

no trochę intymny temat i nikt każdy by chciał by pisano o tak prywatnej sprawie no ale anonimowo ;)

witam jesli pozwolicie dołancze sie do waszego forum anka 76 ja z moim mezem staramy sie juz 3 rok wciąz bezskutecznie ale jestesmy zapisani do lekarza ja i mąż noi zobaczymy u mnie prawdopodobnie jak nie na 100% mam prpblemy z niedoczynnoscia tarczycy no ale po badaniach wszystko sie okaze ,,,,

brunetka 1982.ja nie mam problemu z tarczycą.hormony ok.owulka jest.nie mam pojecia co blokuje tyle lat.wiem ze za duzo o tym mysle,ale nie da sie nie myslec.prześladują mnie kobiety w ciązy i z wózkami.moja kochana siostrzyczka za 3 tyg urodzi drugie dzieciatko.a ja????????ona jest o 9 lat młodsza.macie pojęcie jak to boli.i jeszcze ten mój wiek 34 lata:(( teraz mieszkam za granica.i nawet dobrze,powiem wam szczerze ze bałabym sie wrocic do polski.boje sie reakcji(troche sie ukrywam)wiem ze było by duzo pytan.tu przynajmniej mam spokój.