Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna...

normalne opisy na gadu

Polecane posty

Gość magiczna...

hej, znacie jakieś normalne opisy na gadu? nie żadne o miłości czy coś. Takie z życia jakieś

Gość aidaaaaa
o nie gg nie dziala :(

Ja mam taki: SPIESZMY SIE KOCHAC LUDZI, TAK SZYBKO ODCHODZA:-((( NIE WARTO NIC ODKLADAC NA JUTRO, BO JUTRA MOZE DLA NAS NIE BYC, NIECH TO BEDZIE DLA WSZYSTKICH PRZESTROGA, BO W ZYCIU NIGDY NIC NIE WIADOMO, DZISIAJ JESTES JUTRO CIE NIE MA (ZALOBA NARODOWA)

*Szczęście?- to co dzień dostać jeden uśmiech. *Każdego dnia więcej wiem , żałuję ,że nie umiem wiedzieć mniej. *Tak szybko kręci się świat niewiele tego co trwałe. *Na marzeniach przecież stoi świat. *My sami możemy tworzyć swoje szczęście. Łapmy je w ręce i ulepmy je na miarę naszych potrzeb. *Idealny świat z brakiem wolnych miejsc..

Gość aidaaaaa
a ja mam taki : raz anial raz diablica, jedna twarz dwa oblicza :) albo jestem na tyle ladna ze moge sobie pozwolicna luksus bycia staromodna albo Życie nauczyło mnie nie tracić nadziei, ale też się do niej zbytnio nie przywiazuje

*Każdy ma taki świat jaki widzą jego oczy. *Gdzie jest to niebo z dzieciństwa? *Aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz :) *To taka noc kiedy dusza robi bilans *Po każdym dniu należy postawić kropkę , odwrócić kartkę i zacząć od nowa. *Odwróć twarz do słońca a cienie pozostaną za Tobą. *Każdy dzien przynosi przecież nowe nadzieje...

*Czarno-białe myśli *W poszukiwaniu zapomnianych wspomnień *Nie psuj tego co masz pragnąc tego czego mieć nie możesz. *Gdy Bóg zamyka drzwi to otwiera okno *Szczęście to jedyna rzecz która się mnoży gdy się ją dzieli. *Nie możesz zatrzymać żadnego dnia , ale możesz go nie stracić. *Milczenie jest często najmądrzejszą rzeczą jaką możesz powiedzieć