Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem szczeslwiw

Moim szczęsciem jest dojrzały, mądry i bezgranicznie mnie kochący mężczyzna

Polecane posty

Gość jestem szczeslwiw

Gość moje szczescie jest 20 lat
ode mnie starszy i to z nim spedze reszte zycia

Gość szczesliwaa babadsd
nie wyobrażam sobie innego

tez nie widze nikogo innego taki jest urok zakochania milosci

Gość szczesliwaa babadsd
jest , jest , żadne różnice nie mają żadnego znaczenie, jak strzeli amor to strzeli i już

jasne ze roznice nie maja znaczenia

Gość miękko i twardo
najczesciej to wykorzystuja kobiety , wy sie nie dajcie babki

Gość zakręcona w kłębek
Pomocy!! Poznałam faceta- cudowny chłopak, ale niestety nie mężczyzna ale chłopak, który ma 30 lat....a mieszka z rodzicami, praca to dla niego tylko coś żeby sie nie nudził, tylko mecze, mecze, mecze- telewizja i na zywo, pogrywa sobie w gierki komputerowe, wyjazdy na wakacje z ludzmi którzy maja po 18-20 lat, a on wsrod nich to stary chlop :( Jestem od niego młodsza 7 lat, ale mam bardziej w głowie poukładane niż on. Niby spokojny, grzeczny, ułożony, ale........ale dziecinny, jawnie przyznaje się do tego:( Do tego skoro taki super chłopak to dlaczego był sam do 30, a miał może 1-2 dziewczyny....taki przejęty, niepewny siebie! Jestem z nim miesiąc, ale zastanawiam sie czy warto tracić czas na takiego dzieciaka....POMOCY!! Jak sprawdzic czy to naprawde taki dzieciak? Jak przekonac sie, ze jednak jest dojrzały? JAK???????

Gość taka prawda
Biedna jesteś. Nie ma takich facetów. Pewno albo cię już zdradził albo to zrobi. Miałam takie same myśli jak ty do póki nie przysłano mi zdjęć . Kiedyś ( za nim dostałam zdjęcia) kolega się mnie zapytał czy jestem pewna, że mnie kocha Ja bez wahania odpowiedziałam, że tak. Po kilku miesiącach dostałam zdjęcia, a na nich całą prawdę o jego "wielkiej miłości". Rozstaliśmy się. Ciągle pisał do mnie, że beze mnie to już nie chce żyć. Po kilku miesiącach wróciliśmy do siebie na próbę. Byliśmy już kilka miesięcy ze sobą. Ale historia lubi się powtarzać. Przez przypadek odkryłam, że sobie pisuje i spotyka się z inną "koleżanką". Żeby było śmieszniej zaczął to w czasie jak mnie straszył samobójstwem i błagał o powrót. Więc uważaj koleżanko Nie ma idealnych facetów i kobiet też.