Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka94

Niemiecki ! Prosze o pomoc : )

Polecane posty

Gość Malutka94

Hej. Mam prośbę ..Pomógłby mi ktoś zrobić to zadanie ? Z góry dziękuje : ) 1.-Uloz pytania - ............ist es jetz?? Niertel nach zehn. 2 ..........dauer das Konzert??etwa zwei Stundin. 3.........Tag ist heute ??der 20 Mai 4.......... Uhr komn ich dich amraufen ? Zadanie 2 Wpisz odpowiedni czasownik : 1. Was.......am Sontag in Kino? -Die Bride Guimm 2 . Jan.......mich zu Party .....super !

Gość masakrycznieee
Mam prośbę ..Pomógłby mi ktoś zrobić to zadanie ? Z góry dziękuje : ) 1.-Uloz pytania - Wie speath............ist es jetz?? Niertel nach zehn. 2 ....Wie lange ......dauer das Konzert??etwa zwei Stundin. 3....welsche.....Tag ist heute ??der 20 Mai 4....um 8...... Uhr komn ich dich amraufen ? Zadanie 2 Wpisz odpowiedni czasownik : 1. Was..gibts....am Sontag in Kino? -Die Bride Guimm 2 . Jan....lade...mich zu Party ..ein...super !

Gość Malutka94
spasiba pryjacielu :) powrituje ti ja choroszo kak daj ni pa ruski

Gość bigossss
Mase bledow !!! Nie idzie tego czytac :-(

Gość nawet mi sie...
zgadzam się z bigoss, nawet mi się nie chcę poprawiać...

Gość Irys94
Przepraszam za błędy ale koleżanka mi to tak wysłała na gg i powiedziała że to na zadanie jest .. Czy tak to ma wyglądać ? Zadanie 1. - Wie spt ist es jetz?? Niertel nach zehn. -Wie lange dauer das Konzert??etwas zwei Stundin. -Welsche Tag ist heute ??der 20 Mai -Um 8 Uhr komn ich dich amraufen ? Tego nie jestem pewna bo nie dałeś mi odpowiedzi do tego .. Zadanie 2. - Was gibts am Sontag in Kino?Die Bride Guimm. -Jan lade mich zu Party ein super !