Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbie mode i mode

Do jakich butów bedzie pasowała ta TUNIKA?

Polecane posty

Gość wielbie mode i mode
nie jest paskudna. ma fajne wstawki skorzane i wzory na dekolcie. widać ffajny materiał i do tego z obrj firmy

Gość wielbie mode i mode
macie racje. najlepiej w kolorach ktre są na tunice. :)) tylko nie lubię zabardzo baleryn (poci sie stopa okropnie, nawet w skórzanych)

Gość gupeek
obrzydlistwo :P

Teraz są modne buty z odkrytymi palcami:) więc w nich chyba stopa się tak nie poci:) a ta tunika jest uniwersalna zarówno na letnie spacery w południe do których idealne są japonki jak i na wieczór do których pasują szpilki i koturny:)

każde buty będą pasować: wysokie obcasy, niskie, platformy, baletki, rzymianki, japonki tylko odpowiednie dodatki i będzie super. nawet kolor tuniki (szary i wstawki) nie musi być zachowany. tunika + czarne leginsy + czarny cienki pasek + apaszka w morskim kolorze lub bransoletka + buty w morskim kolorze i jest super:)

Gość siabadabada
makabra :D strasznie to wyglada

najbardziej z tą tuniką kojarzą mi się czarne balerinki;) ale właściwie to wszystko poza sportowymi pasuje.

Gość smieszne to jest nawet
dziewczyna chce sprzedac tunike i wam pokazuje a wy sie glowicie jakie bytu by jej pasowaly hahahahah

Gość jaki by niebył też człowiek
tunika taka o nic szczególnego

Gość wielbie mode i mode
wcale nie ktos tu zamiescił z nia link i mi sie spodobała. lubię tuniki bardzo. a do tego takie eleganckie i nie obcisłe. jest fajna a do tego cena niska. tylko zanim ja kupie musze wiedziec co do niej ubrać...

Gość misiamodnisia
Myślę, że do tej tuniczki wszystkie buciki pasują, zależy co założysz na dół taki strój będziesz miała. Mogą to być legginsy i wysokie buty w kolorze tuniki albo balerinki, mogą to być jeansy rurki i np. szare top down, spódniczka i japoneczki. Wszystko zależy od tego co lubisz. A tuniczka bardzo fajna:)

Gość ta powyżej jest bardzo fajna
tuniki są fajne nie wiem co od nich chcecie