Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leno83

BANKI i KREDYTY czas oczekiwania na kredyt

Polecane posty

Gość leno83

Witam szanownych czytelnikow kafeteri mam pytanie zlozylem niedawno dokumenty do banku ing gdzie rzekomo nie ma prowizji od udzielenia kredytu slyszalem ze na rozpatrzenie wnisoku ponoc czeka sie od 5-10 dni roboczych czy to prawda ma moze ktos doswiadczenie z tym bankiem i gdzie najlepiej brac kredyt na mieszkanie ,i czy nie ma problemu ze mam umowe na czas nieokreslony ale tylko w zakladzie przepracowalem 4 miesiace a ponoc banki patrza z 3 miesiecy wstecz jesli umowa jest na czas nieokreslony czy to prawda bo wczesniej nigdy niepracowalem w polsce prosze doradzcie mi cos w tej sprawie

Gość dyskusjaaaa
a jaka kwote chcesz wziac?

Gość trele srele
leno to troche kiepsko ze masz umowe na czas nieokreslony, banki przede wszystkim na rodzaj zatrudnienia zwracaja uwage, poza tym czy dana osoba ubiegajacasie o kredyt nie jest w biku, polecam tez kredyt w polbanku podobno ostatnio najbardziej olacalny

Gość wfqwregq
idz do open finance to Ci przesatawia oferty bankow. zobaczysz co i jak i wybierzesz najlepsza dla siebie. z reszta mozesz zlozyc wnioski do kilku bankow jednoczesnie.

Gość leno83
mam umowe na czas nieokreslony i wartosc nieruchomosci 152 tys a ja mam 32 tys wkladu wlasnego czyli 20 ponad %

Gość kropka w kratkę
jak masz umowę na czas nieokreślony, to bardzo dobrze. Nie dostałbyś z umową na czas określony. Niech Cię w błąd nie wprowadzają. W ING ok kredyt, z tego co piszesz powinieneś dostać. Tylko jak długo to potrwa nie wiadomo .Teraz w tam mają masę roboty z kredytami hip, bo dużo ludzi się zgłasza w związku właśnie z brakiem prowizji. A w Open Finance zależy na kogo trafisz. Na doradcę, który będzie rzetelny i powie Ci uczciwie gdzie pójść, czy na takiego, który tam Cię pośle, gdzie największą prowizję dostanie, taka prawda.

Gość kropka w kratkę
a jeśli pracowałeś za granicą i miałeś umowę, która trwała co najmniej 24 m-ce, to ją zaliczą.