Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki jeden samiec

Dziewice 25 letnie

Polecane posty

Czemu tak trudno spotkać się z taką kobietą?? Jak coś to tylko przez znajomą znajomych itd Owszem ja tez jestem 4 ściennym typem... No i fakt faktem jak miałbym taką poznać Do tego dochodzi fakt że kobiety nie chcą młodszych... Przkichane....... Jednym słowem jak poznać kobietę szanującą się ?? Ale nie taką która jest dziewica bo chce do ślubu czy ze uroda nie grzeszy.... ponoć wszystkie kobiety które mi sie podobały byly brzydkie ...dla mnie były piękne

Gość Kobieta Twojego typu
Jak? Zamiast tylko się na nas patrzyć, nieraz latami, maślanymi oczami jak sroka w gnat, po prostu...gdzieś nas zaprosić. Ja mam już szczerze dość kolegów mówiących, jaka to ze mnie atrakcyjna dziewczyna i z góry zakładających, że na pewno "muszę mieć chłopaka". Skutek? Jestem na przemian: albo sama, albo odważy się w końcu ktoś mnie gdzieś zaprosić, ale wtedy za każdym razem okazuje się, że był to po prostu poszukiwacz przygód i tylko dlatego miał odwagę. A że się szanuję i nie korzystam z okazji, niezależnie jak podobaliby mi się różni panowie, to wciąż jestem sama, nie mając już nadziei na to, że jeszcze kiedyś spotkam na swojej drodze mężczyznę, z którym będę mogła się związać. Nie szukam królewicza z bajki, tylko normalnego, wrażliwego i mającego serce człowieka ze wszystkimi jego wadami i zaletami. I widocznie dlatego jestem skazana na samotność.

Gość To zamiast tu miułczeć
Zacznij się z tymi kobietami które CI się podobały umawiać.

Jeśli bardzo Ci zależy na głęboko wierzącej kobiecie która z seksem czeka do ślubu , to zarejestruj się na portalu randkowym katolickim albo zapisz do Oazy itp. Przyznam że nigdy mnie nie interesowało czy kobieta z którą się próbuję umówić miała kogoś w łóżku czy nie bo co to ma do jej osobowości ? nic kompletnie nic.

U mnie to trochę skomplikowany problem... Wiele facetów np kreci z 2 kobietami na raz itd A ja nie mogę zapomnieć pewnej kobiety i nawet w tym tygodniu zaprzeczałem ze jestem wolny.

Gość 12wsdertgb
no weź przestań: ja miałem 4ry dziewczyny, z czego 2wie były dziewicami i miały prawie 30 lat ;-) Trzeba tylko poszukać bardziej, bo zazwyczaj są to zapracowane kobiety z dość ciężkim charakterem - najlepiej przez znajomych. Pozdr. PS. Trzeba mieć duużo cierpliwości - do tego są marudne czasami ;)

"Wiele facetów np kreci z 2 kobietami". Posłużę się przenośnią - kobieta to nie bank lokując w niej swoje uczucia nie zawsze otrzymasz zwrot kapitału nie mówiąc już o procentach. Więc celowe jest sprawdzenie wszystkich możliwych banków w okolicy i wybranie tego najlepszego

Gość mallibuuuu
ja tam znam sporo prawiczków 23 lub 24 - letnich to tymbardziej powinneś znaleźć 25 letnie dziewice - trzeba umieć szukać po prostu i jesteście żałośni, bo wiara ma gów.no do tego, dużo z tych prawiczków wcale nie jest katolikami, a większość agnostykami

to najpierw zakończ swoje sprawy a potem jęcz że nie ma porządnych kobiet.

w wieku 25 lat wiekszosc ma za soba jakies zwiazki-dluzsze czy krotsze wiec nawet te wyjatkowo szanujace sie panie maja z reguly seks za soba poza tym to nienaturalne powstrzymywac sie na sie od jednej z podstawowych potrzeb fizjolog

No właśnie większość ma.... Dlatego pytam jak poznać taka która nie ma ... Bo za te parę lat przejdzie mi tamten związek zniknie różnica wiekowa i miło by było z kimś być mieć córeczkę :) W tym czasie skończą się studia znajomi się rozejdą całkiem bo założą rodziny... A w czytelni w bibliotece przecież nie będę zagadywał kobiety... Ogólnie zawsze zaczynam od przyjaźni... nigdy nie potrafił bym jakoś poderwać

kobieta szanująca się = dziewica?? szanujących sie jest wiele, nie upieraj sie na dziewice w takim wieku, bo to dość śmieszne, a poza tym myślę, że nawet taka dziewica nie chciałaby wiedzieć,że głównym powodem dla któtego byś próbowal z nią byc jest jej brak partnerów seks

Gość 26 letnia dziewica
🖐️ :O a najgorsze ze zadnemu facetowi nie przyznaje sie ze wstydu. i znajomosc konczy sie az do goracej sytuaci. wtedy zwiewam. bo wczesniej nakresle mu wizje normalnej kobiety majacej za soba juz jakies przezycia a potem glupio mi odkrecic :O dla mnie to nie powod do dumy :( sama wrecz twierdze ze to wbrew naturze. mam chcice wielka ale nie zrobie to tez z pierwszym lepszym. a jak spotykam kogos to od razu krsle inna osobe i kolo sie zamyka :O

Dla mnie dziewictwo kobiety jest czymś szczególnym więc to raczej powinien być powód do dumy Ja tez mam wielka chcice ale "jakoś" sobie z tym radze....

taki jeden samiec- a jak poznasz, że kobieta na pewno jest dziewicą? Aco zrobisz jak los spłata tobie psikusa i zakochasz się w takiej, ktora już nie jest dziewicą?

Gość 26 letnia dziewica
powod do dumy czy nie. kazdy uwaza ze 26 letnia dziewica to cos wbrew naturze. i kazdemu przejdzie przez glowe mysl. ok, szanuje sie. ale moze cos z nia nie tak? zadnego zwiazku? nawet jednego malego??? dla mnie to dziwne i chcialabym sie tego pozbyc. ale wizaj ze mowie o tym komus mnie przeraza :O

po kolei do darker No widze trzeba byc niezle ..... żeby wydać 30 tys na lalke do taka skromna Dziewictwo można sprawdzić... Ale nie jest to dla mnie jakimś celem życiowym... I pewnie bym nie sprawdzał... Ale ja to jestem taki miś pluszowy ktory by chciał chodzic z dziewczyną do ginekologa... masowal brzuszek w czasie okresu itp.... Więc co zrobię właśnie tego się boje czy jeśli ona to robiła czy nie pójdę sprawdzić jak to jest z inną DO 26 letnia hmmm mogla nie mieć związku bo praca.. bo tak sie życie ułożyło itd Nie pozbywaj sie tego ... prosze :* A nikt ci nie każe przeciez tego mowić może facet sie nie polapać nawet...

Jak wogóle można oceniać kobietę po tym czy jest dziewicą, czy nie? W życiu są różne sytuacje, różnie się w życiu układa, czasem coś się komuś nie udaje i jak można potem go za to osądzić? bo nie zachowala dziewictwa? a to że się szanuje to już nie ważne? A to, że będzie pokrewną duszą, że będziesz potrafił się z nią dogadać jak z nikim też nie ważne? Kto będzie wiedzial, że nie masz dziewicy??? Kto wogóle będzie się nad tym faktem zastanawial?

Gość
tylko nie zapomnij na 2 dzień po seksie rzucić laski, bo już nie jest dziewicą :D🖐️

"Dla mnie dziewictwo kobiety jest czymś szczególnym więc to raczej powinien być powód do dumy" Ciebie nie interesuje sama kobieta tylko jej błona. Żałosny człowiek. Eeee przeginasz... Wiesz co to jest popęd ?? Więc jeśli że tak brzydko powiem kobiete chcica rozrywała i chciała sie niemal nabić na wszystko ... a mimo to wytrzymałą to to chyba jest piękne nie uważasz?? Ty możenie dajesz rade odmówić szluga a ona odmawiała sexu......

Gość 26 letnia dziewica
jak sie nie polapie? zytalam ze facet wyczuje blone kobiety, tzn moment jak ja przebija. nie wiem, nie jestem facetm, nie rozdziewczalam kobiety wiec pytam sie, czy facet nie wyczuje naprawde roznicy? chcialam to zataic ale balam sie ze facet sie polapie. ze jestem zbyt waska, ze nie potrafi sie przebic. a jak bede krwawic? tego to w ogole juz nie wytlumacze.

Pomyśl też o tym, że kobieta może nie będzie chciala, żebyś z nią po ginekologach chodzil, bo może czuć się niezręcznie. Ja bym nie chciala, żeby facet poszedl ze mną do ginekologa. wyjątek moglabym zrobić w ciąży, ale...

Oj jak tak bardzo bys chciala to : Jakbyś krwawiła to powiedzila bys ze okres .... Mogła byś to zrobić jakimś wibratorem...... No a czy wyczuje ponoc zależy od rodzaju błony... TYLKO PO JAKA CHOL....re??

Gość 26 letnia dziewica
darker - no wlasnie ja sie tez tego boje. moze i facet chcialby dziewice. ale 26latka na pewno go zdziwi i moze sie wystarszyc :( ja bym osobiscie tez nie chciala prawiczka. taka prawda. jestesmy juz dojrzali i w tym wieku kazdy powinien wiedziec juz o co chodzi w seksie, znac swoje potrzeby, a tak spotkam jakiegos rownolatka lub starszego i zamiast cieszyc sie z seksu ze mna bedzie musial przechodzic po kolei przez wszytskie etapy uczenia mnie przyjemnosci :O

Gość
" Ale ja to jestem taki miś pluszowy ktory by chciał chodzic z dziewczyną do ginekologa " ty się może przejdź sam ze sobą do psychiatry :D

DRAKER MOGLBYS SIE TU NIe WYPOWAIDAC?? BO JA WIDZE ze ty masz problemy ze sobą.... Dla ciebie jak widze pranie sie o ulice....żłopanie piwska i siedzene nie tv bo mecz jest męskie... ok dzienkuje ci za opinie a teraz z łaski swojej zamilcz

Gość 26 letnia dziewica
darker no wlasnie. ty jeszcze mozesz to zataic a zbyt wczesny wytrsyk wytlumaczyc faktem ze dlugo nikogo nie miales. a ja krawieniem co? ze okres? najpierw seks a potem sobie przypomnialam ze wlasnie okres mialam dostac i prosze! jest okres? naciagane :( a myslalam ze to plotuy ze fact wyczuje blone. w koncu penis to jakby osobna czesc faceta to myslalam ze az tak nie poczuje. :( a wibratorem bym i chciala ale nawet jak palca sobie wkladam to mnie boli jak cholera, wiec sama chyba nie sprawilabym sobie takiego bolu. mysle ze facet zdecydowanie i szybko przebil by mi blone a ja bym sie bawila przez pare godzin z wibarotorem a potem i tak zrezygnowala. od razu bym myslala ze sobie przebije jeszcze jakis narzad lub macice :D

Jak ona to robiła to ja może pójdę sprawdzić jak to jest z inną... Jak ona to robila dawno temu to daleka przeszlość, liczy się teraz. Nigdy nie chcialabym faceta takiego jak ty!