Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zia86

Druhna "party" - relacja

Polecane posty

Gość zia zawsze prosisz o szczere
Zia ale ja Cie naprawde lubie, czesto czytuje Twojego bloga, inspirujac sie fotkami, podobają mi sie Twoje pomysly ale ten byl moim zdaniem nieudany. Wina glownie florystek aczkolwiek jestem przeciwna tego typu szopkom, nie lubie robienia show z siebie i swojego slubu. Sam pomysl orszaku z tylu osob mi sie juz nie podoba bo ma na celu podkreslenie ze wsrod tylu dziewczyn Ty jestes na pierwszym miejscu. Owszem, na swoim slubie bedziesz naj i nikt temu nie przeczy ale po co az takie szopki zeby to dobitnie podkreslic? Mozecie mnie teraz zjechac na wszystkie strony ale to jest moja opinia.

Ja przynajmniej nie mam zamiaru cię zjeżdżać, masz swoją opinie która jest czymś podparta i dobrze. :) Co do orszaku właśnie dlatego ten orszak i dlatego tyle dziewczyn i dlatego to spotkanie żeby moje kochane przyjaciółki też w tym dniu błyszczały, też żeby czuły się ważne, zresztą u facetów jest to samo.

Gość ojj dziewczyny
czepiacie sie. na zdjeciach jest dokladnie to co napisala Zia. dekoracja nie jest zla sadze ze musialalbym ja zobaczyc na zywo zeby oceniac- zdjecia nigdy nie oddaja uroku. jedynie bardzo negatywnie zaskoczyl mnie wyglad barki. nie podoba mi sie to miejsce. jak dla mnie nie ma uroku. a wy dziewczyny zajmijcie sie soba, a nie wyszukujecie coraz to nowe sposoby, zeby przylapac na jakiejs wpadce Zia. wuluzujcie naprawde. a co do tego, ze w opisie inaczej to sobie wyobrazacie. i to jest typowa przewaga slowa pisanego nad obrazem znanego bardzo dobrze z przykladu ksiazka film. gdy czytalyscie opisy mialyscie jakies wlasne wyobrazenie na temat dekoracji itd a gdy okazalo sie ze w rzeczywistosci jest zupelnie inaczej bylyscie rozczarowane

Gość ojj dziewczyny
i jeszcze cos Miarka piszesz ze miny dziewczyn mowia wszystko, ale na to ze miny sa takie a nie inne moze skladac sie tysiac powodow. moze dziewczyny nie lubia byc fotografowane, moze nie sa fotogeniczne itd. a i pisalyscie, ze nie balybyscie sie wystawienia swoich twarzy na publiczne forum. a ile z was ma konta na nk podpisane swoim imieniem i nazwiskiem? ile z was ma konta na fotka.pl, facebook czy myspace itp?

Gość observattorka
Zia, czy Myia, czy jeszcze na jakims innym portalu zamiescisz te dziecinne wypocinki? laski tu macie pelna relacje :D http://www.weseleforum.pl/viewtopic.php?f=13&t=2520 wiem ze zlosliwie to wklejam ale panna jest nie do przejscia. zastanow sie autorko na istota i znaczeniem slubu. tu nie chodzi o druhny druzbow kwiatuszki i dzbanuszki ale o milosc, zwiazek, zaufanie, budowanie wiezi i rodziny. czy do tego rownie mocno sie przygotowujesz jak do samej ceremonii? ja smiem w to watpic

Gość wiecie co, naprawde
Zia86, nie przejmuj sie. Kazdy wyrazisty czarny nick dorabia sie tu w pewnym momencie "wielbicieli/lki", czasami wrecz psychotycznych, jak widac na poscie powyzej. To taka nowa wersja starszych panc, ktore wysiaduja w oknach calymi dniami i patrza, czy cos wartego plotkowania dzieje sie na ulicy.

Ale ja się swojej strony nie wypieram. ;) Co prawda będzie w wakacje zmieniana na trochę bardziej profesjonalną bo ta jest robiona przeze mnie. :) To teraz dopiero możecie sobie używać. ;)

Gość 11211
hmm jeśli to podane wyżej zdjęcie to naprawdę zia to wygląda dość normalnie. tym bardziej się dziwię, że takie szopki robi wokół ślubu :> czytając topiki o slubie, druhna party itp. miałam przed oczami klasyczną, średnio rozgarniętą blondi solaris...

Gość ewewe
!. Zia Niezbyt urodziwa. Ze zdjec wyglada na 'metalowe' Mlody tez wyglada na fana mocnego brzmienia a robia cyrki jak dzieciaki z podstawowki... 2. Ten caly troik we wlosach jest okropny. Sorry ale moglby byc duzo ladniej zrobiony. 3. Pierwsze co mi sie zucilo w oczy na przymierzaniu stroika to bardzo biedna' lazienka... Ciekawe skad ktos kto ma taka stara l.azienke ma kase na takie glupotki? :p

Gość moze idz do psychologa
:O:Omama mia zia:O

tez o tym pomyslalam ewewe

zia ty jestes jakas kosmitka??poprostu nie wierze ze to sie dzieje naprawde:P:O

Gość ewewe
Historia jeszce lepsza... Odprowadzil pijana do domu a ta zaptoponowala mu zeby zostal no i szarmancki facet oczywiscie sie zgodzil... :/. Co sie dzialo w nocy i jakie 'eleganckie' to bylo kazdy moze sie domyslac...

No toż przecież mówiłam, że normalna jestem i że z rockowych klimatów się wywodzimy. ;) Co do łazienki to wynajmujemy mieszkanie o standardzie studenckim w Krakowie, za niedługo się wyprowadzany na swoje to nie opłaca nam się remontu robić. Ale najważniejsze, że mieszkanie jest duże i mamy je całe dla siebie. Cały bajer tej historii polega na tym, że nic nie było a wszyscy się domyślają nie wiadomo czego. ;)

Gość ewewe
Mam nadzieje ze jak mi sie facet oswiadczy to mi toa nie odbije :/

Zia a skad pomysl w ogole na taka forme wesela, czyli te motylki, cisteczka i inne pierdolki. Rzeczywiscie wygladacie na taka rockowa pare i jakos ta twoja koncepcja mi do Was nie pasuje...

Tak nam się zamarzyło, trochę bajkowo, trochę po elficku. ;) A muzyka rockowa na weselu oczywiście będzie. :)

Gość ewewe
Poki co jest roche tandetnie... Nie wiem czy w Polsec jest wystarczajaca roznorodnosc asortymentu zeby to wszystko fajnie zrobic. Jak np na Twoich inspiracjach slubnych, duzo fajnych rzeczy ale czesto nie do zdobycia tutaj

Gość pytanie do Zia
sorry, ale nie moge sie powstrzymac - jakie nazwisko bedziesz nosic po slubie (czy zostajesz przy swoim, laczysz 2, czy przyjmujesz nazwisko meza)?

Być może narzeczony przyjmie moje nazwisko a jak nie to każde zostanie przy swoim. :)

Gość pytanie do Zia
dzieki, po prostu wyinwigilowalam Was (tzn. dotarlam do pewnych danych) i bylam ciekawa :P (jestem meeeega ciekawska i wscibka, az mi wstyd). nie zamierzam oczywiscie wykorzystywac zadnych informacji przeciw Wam i zycze wszystkiego dobrego :) PS Twoj narzeczony moze co prawda traktowac swoje nazwisko jak znak rozpoznawczy, jak marke (jest ono niezaprzeczalnie zapamietywalne), ale w moim subiektywnym odczuciu Twoje brzmi ladniej :) Koniec wazeliny :P:P:P

Dzięki. :) Oczywiście nie zakładałam żadnych złych intencji. :) Nawet jeśli narzeczony nie przyjmie mojego nazwiska(nie chce go zmuszać) to chciałabym, żeby dzieci miały moje albo przynajmniej łączone, zobaczymy. :)

Gość ewewe
Aczemu? Z arystokracji pochodzisz? :P

Gość 11211
no rzeczywiście się napracowałas z ta inwigilacja, skoro sama zia podaje maila pana młodego na swojej slubnej stronie: mikolaj.szczotka@gmail.pl ...

Gość wiwiwiwik
"Rozmawiałyśmy dużo i nie tylko o ślubie. Druhny bardzo szybko się zintegrowały i dogadały. Tak fajnie się składa, że dziewczyny mają wiedzę z różnych branż i wymieniałyśmy między sobą poglądy i uzupełniałyśmy się wiedzą. Miałyśmy dużą dyskusje o służbie zdrowia(jedna z druhen studiuje medycynę) o systemach prawnych(jedna studiuje prawo), o polityce(jedna z nich była na stosunkach międzynarodowych). " Czy ty, kurwa masz 12 lat?????????????

Tyle tego ze nie chce mi sie czytac. nie masz przyjaciol zeby sie wygadac tylko zakladasz jakies watki na forum z ohami i ahami ? z tego co zrozumialam to jakis wieczor panienski mial byc,tak? ze zdjec jak dla mnie nic ciekawego. a napisy zenujace, dziewczyny tez widac znudzone.

Gość ewewe
A wasz zaprzyjazniony ksiad nie ma problemu z tym ze jestes agnostyczka? :P

Trochę dziwny ten temat. piękne rozpoczęcie - topos skromności;] Osobiście dziwie się, że jesteś zadowolona z ozdób. Ten wazon an stole przekombinowany. Może gdyby tam w wazonie było coś zielonego/różowego to tak, bo tak nagle w samym wazonie mamy do czynienia z 4 kolorami!!! Sukienka też powinna być dopasowana do kolorystyki, np. zielona w nasyconym, albo trawiastym odcieniu. A tak nic do siebie nie pasuje. Oosbiście nic elfickiego tam nie widzę, a jestem wielką fanką fantastyki i z chęcia jakieś motywy bym odnalazła;] Na plus opakowania z prezentami, bo własnie stonowany kolor pudełka, do tego fajna ozdobna wstązka. Tylko imiona bym wydrukowała ciekawszą czcionką;] Jedzonko super wizualnie. A i dekoracja młodego - to jest to! Ale tam nie jest tak "naciapane" Większość krytykuje jednak tą dekorację, jeszcze może ją rozważ sobie na spokojnie. A ogółem, szczęscia życzę!