Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irqa

Czy pierwsza masturbacja w wieku 19 lat to wstyd?

Polecane posty

Gość irqa

Nigdy nie interesowalam sie masturbacja.Nawet wstyd przyznac,ale wejscie do pochwy odkrylam w wieku 14 lat.Myslalam ze przez cewke moczowa sie wszystko odbywa ;/ Co dziwne,sex zaczelam uprawiac w wieku 16 lat.Zadnych orgazmow nie bylo.W wieku 19 lat kladac sie spac przelaczalam kanaly w Tv..patrze,a na jednym programie jakas laska sie masturbuje stekajac.Z poczatku zadrwilam jak ona moze tak udawac.Przeciez ja nawet podczas sexu nie stekam,a co dopiero to.Po chwili ciekawosc byla silniejsza i tez chcialam sprawdzic na sobie czy bede stekac ;D bylo kilka podejsc,ale nie dalam rady.Czulam ze cos milego sie zbliza,ale podniecenie tak mna targalo ze nie moglam dokonczyc.Na drugi dzien zabralam sie do pracy i po dlugich meczarniach udalo mi sie.Teraz wystarczaja 1-3 min i dochodze.Zaluje ze wczesniej tego nie odkrylam.Jak myslicie,to obciach w tak poznym wieku okazac zainteresowanie swojej waginie? ;/ jak to u was bylo?

Gość lalalalalalsialalalalalla
Nie to nei wstyd.....to raczej normalne.Ja odkryłam masturbacje w wieku 16 lat....ale nie robilam tego czesto nie myslalam o tym....bardziej mam ochote zrobic to sama jak np.mąż wyjezdza ale jest w pracy a mnie najdzie ochota na sex wiec sama sobie radze;)

Gość oczywiscie ze
Teraz wystarczaja 1-3 min wspolczuje ci . 1 minuta przyjemnosci jestes krotkodystansowcem . POtrenuj a moze kiedys bedziesz mogla dluzej sie cieszyc przyjemnoscią . 5 minut to minimum .

Gość Perwas
Robisz to paluszkiem,czy całą ręką po myszce.Ja także to robie.Wymieńmy się doświadczeniammi na Gg?

Gość marek 22151
No pewnie, że wstyd ! W tym wieku to już się powinnaś dymac analnie. A nie dochodzić po 1 minucie, szorując sobie cipkę ręką.