Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia89ldz

tarczyca

Polecane posty

Gość Niunia89ldz

mam pytanie ostatnio strasznie dusi mnie tarczyca a dzisiaj w dodatku jeszcze tak jakby w klatce pieresiowej ze bardzo ciezko mi sie oddycha czy ktos tez tak mial??? czy jest to moze objaw niedoczynnosci albo nadczynnosci albo moze czegos innego??? jeswtem pol roku po porodzie wiem ze wtedy moze sie jakas tam z tych chorob tarczycowych zrobic.... mam zamiar isc po skierowanie do lekarza na badania ale to jutro

Gość Niunia89ldz
up

Gość Niunia89ldz
naprawde nikt nie jest wstanie chociaz mi odpowiedziec

Gość Marieta.
Hej , najlepiej prędko udać się do lekarza , bo to nie może być koniecznie problem tarczycowy acz jakiś inny . Jesteś swieżo po porodzie więc najlepiej przebadać swoje ciało od góry w dół i będziesz miała czarno na białym :) Pozdrowionka :)

ja mialam i mam podobnie mimo ze rodzilam 5 lat temu i to wlasnie wtedy moja tarczyca sie obudzila okazalo sie ze to niedoczynnosc ale do tej pory cuje sie kiepsko od roku sie lecze ale objawy mijaja i nadchodza takze idz do lekarza i oby to nie tarczyca tego ci zycze:)

Gość elted
Witajcie. Tu trafiłem bo dzisiaj odebrałem wyniki i moje TSH jest 47. Wiem, że bardzo duże, że to niedoczynność. Do tego boli mnie głowa i to może być przysadka mózgowa. FT3 i FT4 trochę poniżej normy. Tyle dowiedziałem się z portali med. W poniedziałek idę do lek. rodzinnego i pewnie da mi skierowanie do endokrynologa. To badanie /wyniki/ mam od innego lekarza, który takie mógł zlecić. Gdy odbierałem wyniki to spytałem w rej.na kiedy są zapisy na 2013r. Gdzie na fundusz można się zapisać szybciej w warszawie? Będę ciekaw info. o badaniu/leczeniu, bo wynik mnie przestraszył troszkę, a dopiero zacząłem przeglądać info w necie. Zdaje się, że to damski portal, ale choroby podobne, pozdrawiam.

choroby tarczycy to teraz niestety dosc popularny problem. niunia - w twoim przypadku myslalabym raczej o słabej nerwicy - moze myslisz, ze nie radzisz sobie z dzieckiem albo ktos ci to wmawia?;) badania na hormony zawsze mozna zrobic, ale psychika przede wszystkim...

Gość sylvina28
Moja mama dostała się na jod przy nadczynności po prywatnej wizycie bardzo szybko, idziesz do profesora, płacisz za wizytę i on ustala Ci termin, na pewno nie będziesz czekał do 2013. Wizyta była w Siedlcach, na którą czekało się miesiąc, trzy tygodnie później była już w szpitalu, ale wtedy jodu pobrać nie mogła, gdyż okazało się, że wcześniejsza tomografia uniemożliwia prawidłowe wchłonięcie.