Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje imie Ania

Koniec. Definitywny. Jak dalej żyć?

Polecane posty

Gość moje imie Ania

Tak bardzo go kochalam, pierwszego faceta. a on mnie teraz rzuca :( nie moge sie pozbierac. za niedlugo sesja, mnostwo zaliczen, probuje skupic sie na czyms ale nie daje rady :(:(:(

Gość moje imie Ania
no wlasnie mam problemy z kontaktami, jestem zamknieta, niesmiala. on pierwszy i jedyny poki co dokopal sie do mojego wnetrza :( a teraz zostawil. bez slowa. bez wyjasnienia. nawet nie potrafi powiedziec ze to koniec. nie umiem dalej zyc :(

Gość mnie pierwszy facet zostawił
dla Aneczki, to Ci nie współczuję, nie cierpię tego imienia

Gość moje imie Ania
na drugie mi ania. ale rowniez wspolczuje. moze u mnie jest to samo? moze tez pojawila sie inna? :( boze to boli :( nie umiem sie skupic. nawet jak pojde do znajomych to ciagle mysle o nim, probuje uczyc sie do zaliczen i nie potrafie bo ciagle mysle by zadzwonic :(

Jak nawet nie potrafi zakończyć waszego związku to co to za mężczyzna? Mlody szczyl a nie dorosły człowiek. Tym lepiej dla Ciebie bo mniejsza strata. Na pewno poznasz kogoś wartego zainteresowania. A na razie się trzymaj ucz się;-) niech nie ma satysfakcji.

Gość moje imie Ania
no wlasnie zaden szczyl. oboje po 24 lata mamy :( a on takie cos. przez ostatni tydzien odwolal nam 3 spotkania z byle powodu. nie dzwoni, nie pisze. jest chlodny. a ja wariuje :( chyba musze w koncu sama uporac sie z faktem ze w ten sposob probuje urwac kontakt :(

Gość weroniczkaa z wierzbucka
A ja ze swoim nie jestem juz 3 tyg. ale konatkt mamy ze soba.Wczoraj sie spotkalismy i pogadalismy torszke.Spytal sie mnie "CZY MOWILAM SWOJEJ RODZINIE ZE SIE ROZSTALISMY".Dziwne pytanie?Po co sie pytal?

Gość moje imie Ania
przynajmniej wiesz ze to koniec. a ja sama musze do niego dochodzic :( juz nigdy nie pozwole sie zadnemu facetowi tak zblizyc. nie chce znowu cierpiec. :(

No wiec nie prostuj okreslenia- szczyl. Jest gowniarzem pomimo 24 lat, to smarkacz, ktory nawet nie umie powiedziec kobiecie, ktora jest zaangazowana w zwiazek z nim, ze cos sie konczy- to swiadczy o jego tchorzostwie, niedojrzalosci. Lepiej, ze teraz Cie opuszcza, nie bylabys szczesliwa z takim niedorobionym gostkiem.

Gość moje imie Ania
babaruda - masz racje, tylko ze ja go kochalam. i nie byl taki niedorobiony, dbal o mnie, troszczyl sie, zabiegal. a teraz cos sie pozmienialo :(

Gość weroniczkaa z wierzbucka
Ja mysle ze moj byly sam nie jest do konca pewny ze niecche zebysmy byli razem. Ale po co sie o to spytal czy komus mowilam o rozstaniu ze swojej rodziny???????

Nie przepadam za Leszkiem Milerem, ale powiedzial jedno madre zdanie- prawdziwego mezczyzne poznaje sie po tym, jak konczy. Obojetne co kryje sie pod slowem "konczy", to sama mozesz odniesc to zdanie do "swojego" faceta. Na koncu okazal sie nikim, wiec Twoje serce musi zrozumiec, ze tak naprawde to nie ma za kim plakac... To byla gra z jego strony, by uzyskac to, nz czym mu zalezalo. I nawet nie umie sie przyznac, powiedziec Tobie, ze cos mu nie pasuje.. Woli wziac nogi za pas, dac na przetrzymanie i czekac, az sama sie domyslisz ze juz mu nie zalezy na Tobie. Czy tak postepuje dorosly czlowiek?? Nie mysl, ze wszyscy sa tacy, ale wyciagnij wnioski z tego, co sie stalo. I przestan plakac po nim, bo nie jest wart Twoich lez.

Gość moje imie Ania
babaruda - dzieki kochana 🌼 :( masz stuprocentowa racje. ale tak trudno zapomniec. :(