Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara 4343

KLEKO KROWIE-prosze o porady doswiadczone mamy

Polecane posty

Gość klara 4343

Dalam 9miesieznemu dziecku pol na pol mleka krowiego i modyfikowanego. Niec mu nie bylo ale sama mam wrazenie ze robie krzywde dziecku. Kochane napiszcie mi jak to jest z mlekiem krowim dawac juz terz jak ma 9mies czy dopiero po 3 latach jak nakazuja lekarze.

Gość maxicosi babyy
co to za mleko?? bo jak to ta woda z kartonu co koło mleka nawet nie lezała to daruj sobie..... kiepska oszczednosc, ja dawałabym przynajmniej do 12-14 miesiaca tylko modyfikowane....

Gość klara 4343
nie z kartonu . Od krowy , sasiad ma taka :)

Gość mleko
jesli nie widac u dziecka oznak nietolerancji mleka krowiego to mysle ze mozna powoli probowac podawac przeciez my wszyscy pokolenie dzisiejszych mlodych rodzicow bylismy na krowim i chyba nmic nam sie z tego powodu nie stalo

mi sie wadaje ze powinnas poczekac jeszcze bo 9 miesiecy to za malo moj ma 14 miesiecy daje modyfikowane ale czasami zrobie mu owsianke na mleko normalnym kartonowe ekologiczne jak robie puree to tez daje zwykle mleko to tez tak zje .ale chce jeszcze dalej mu dawac modyfikowane ma sklad odpowiedni dla wieku dziecka i wiecej witamin niz zwykle mleko

Gość mama zakupoholiczka
Ja mimo, ze mam krowę to swojemu synowi, już ponad 2-letniemu daję mleko modyfikowane. Jest ono odppowiednio zbilansowane,a mleko krowie ma np. za duzo potasu, a za mało żelaza. Natura mleko krowie przewidziała dla cieląt a nie ludzkich dzieci...

Gość maanniiaa
ja swoim dzieciakom wprowadzałam mleko krowie dopiero po 12 miesiącach, wolałam poczekać

Gość betiiii
Mój syn ma teraz 8,5 a od 2 miesięcy daje mu mleko krowie i jest ok.

Gość klara 4343
troche teraz kaski nie mamy i chce zaoszczedzic. :( w sumie nic mu nie bylo oprocz tego ze dostal takiego powera jak nigdy i wariowal na naszym lozku tak ze caly sie spocil :) a potem mu sie porzadnie ulalo, ale to chyba przez te szalenstwa. jak myslicie ???

Gość tylkonachwile
jak dziecko zaczyna jesc juz stale pokarmy obiadki mialkie to ja juz podawalam deserki typu danonki nie jest uczuleniowcem wiec wszystko bylo ok,mlodsza teraz ma 4 latka do drugiego roku zycia dawalam modyfikowane az sama juz nie pijala calego wiec odstawilam,dawalam bo caly sklad byl tam jaki powinna otrzymywac w tym wieku wit itp a strasza z racji kosztow pijala drogie przeciw ulewaniu zaczelam od krowiego i nic jej nie bylo do tego serki inne jedzonko i bylo ok.

Gość klara 4343
betiii- jak zaczynalas rozpusczalas najpierw z mlekiem modyf czy od razu poszlas na zywiol i dalas cala butle krowiego? )

Gość tylkonachwile
jak tyle szalal to mu sie ulalo normalne to jest ja bym mu podawala juz to mleczko

Gość tylkonachwile
np ja dawalam od razu

Gość klara 4343
dzieki 👄

Gość od urodzenia mioje dostawali