Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnkia78

kupił ktoś dzisiejszy super express?

Polecane posty

Gość żadnych linków
inaczej temat do kasacji

Gość baranina po zmartwychwstaniu
czym wy sie tu podniecacie my mamy ma swoim koncie przeszło 200 i niema co patrzeć na wywalające się flaki , potwierdzi to innnka a tak w temacie to jak ci na wolności innnka

Gość nie jestem pewna
wpiszcie sobie w google super express

Gość Kasieńkaaaaa50
Do tej osoby pseudo myślącej... Nie pochlebiaj sobie, że to co wydziwiasz można nazwać myśleniem...bo większość z nas poczuje się urażona...

Gość rrtttrttettetrtrttrtrtr
:o :o wiadmo nas postronnych zzera ciekawosc ale co musi czuc rodzina :( to jest trauma, ja bojkotuje se

Gość dlatshego
przestance sie wyklocac.ten filmik juz wczoraj byl do obejrzenia na widelcu.to bylo do przewidznia ze sie rozpowszechni

Gość biubig
wielkie mi odkrycie. Filmik ze tymi zdjęciami juz jest jakiś czas na stronkach z filmikami :) A te zdjęcia nie wiadomo czy na 100 % to jest prezydent bo tam nic nie widac szczególnego. Tez mi porażające

Gość przesadzili...no
pokazuja nawet łózka metalowe, obrudzony fartuch od krwi jakby, i ciała w w orkach

Gość innnkia78
no to prawda , żle postapili pokazując to bo każdy teraz ciekawy jest i tak i tak to obejrzy

Gość wielkie mi co
nic ciekawego jak dla mnie

Gość innnkia78
jak ktos dzis nie kupi to jutro wystawisz i pewnie będą sie bili aby to kupić

Gość innnkia78
widac worek , nic po za tym nic. i co nic nie widac ale mimo to nie powinno być tych fot. ale jak wiemy od zawsze tak było że w gazetach można było zobaczyć różne rzeczy

kazdy z nas jest ciekawy jak wygladaja ciala ponad 60 osob nie mozna zindentyfikowac wiec sa w strzepach to koszmar !!!!!!!!!!!!!!

Gość eee nie ma czym się podniecac

od zawsze wiedzialam,ze ta gaxeta to scierwo.nie nazwalabym jej nawet gazeta a sxmatlawcem,w ktory w anglii zawineliby fish&chipsa,gdyby nie bylo to juz xabronione.nie kupilam tego smiecia nigdy i nigdy bym nie kupila,bo bazuje na taniej sensacji.a zdjecia nie pokazuja nic poza czarnym workiem.ale sprzedaz wzrosnie,bo sensacja zawsze sie sprzedaje.a szkoda bo moze gdyby ludzie tego nie kupowali to scierwo znikneloby z rynku

Gość ciekawosc nieznanego
a ja nie kumam czemu robicie halo z tego ze ludzie sa ciekawi? przeciez to normalne ze ludzi bedzie zawsze pocoiagac nienzany i niezbadany dla nich temat jakim jest smierc. jest nawet kierunek w sztuce poswiecony fascynacji smiercia. ciekawosc nieznanego jest rzecza ludzka!

widac na tym zdjeciu jego cialo garnitur czarny biala koszule i twarz z ktorej zostala tylko odslonieta czaszka to straszne jestem przerazona

Gość ciekawosc nieznanego
ja na tym zdjeciu nie widze nic

Gość innnkia78
mój mąż kupił mówi ze tam nie ma nic takiego. co wy piszcie o czaszce i jakichś poplamionych fartuchach gdzie wy to widzieliście. boshee

Gość stokrotka stokrotkaa
znowu ta psychopatka od bachledy :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość to o ten filmik ta cała afera
to o ten filmik na którym widać jak wkładają ciało do trumny ta cała afera? bo już wczoraj na stronie internetowej regionalnego brukowca Echo Dnia był link do tego filmu na stronie Rosyjskiej gazety