Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Mój facet nie może dojśc, załamuję się ...

Polecane posty

Na razie bez seksu, wczoraj chciałam mu zrobic dobrze ręką. Nie mógł dojśc, więc zrezygnowalismy. Powiedzcie mi czym to moze byc spowodowane?? Jak dobrze robic ręką zeby doszedł?? bo narazie seks nie wchodzi w grę i lody też nie

Gość pilote9
moze sie zdenerwował z zwazku katastrofa polskiego samolotu i jest zestresowany bo jest zaloba

Może go po prostu nie kręcisz Słoneczko ? Wcześniej było dobrze ?

Gość Na poważnie
Musiałabyś szczerze porozmawiać z tym chłopakiem. Być może on przyzwyczaił się do masturbacji w jakiś inny sposób, niż ty mu to robisz, i dlatego teraz - nawet mimo podniecenia - nie może dojść do tego momentu, kiedy następuje wytrysk. Tylko że, o ile wiem, to chłopcy nie zawsze są w stanie szczerze zeznawać na temat masturbacji ;-)

Tez tak myslę ze moze to byc spowodowane masturbacją, będę musiała z nim o tym pogadac bo nie chce zeby tak dalej było

Dziewczyno !!! Tylko sie cieszyć powinnaś. Gdybyś mi tak zrobiła to pewnie po pięciu minutach byloby po wszystkim :) a Twój facet może potrzebuje godzinę ? Zapytaj się dziewczyn ile z nich dałoby wiele aby trafić faceta, który może bzykać panne przez godzinę non stop. Skarb trafiłaś a Ty jeszcze narzekasz. Dziewczyny, nie jest tak jak mówię ?

Gość lech walensa
ładna ta pani doktor

Jacky Skarb napewno:) Ale chciałabym zeby jemu było ze mną dobrze, a narazie na seks się nie zdecyduję bo to za wczesnie więc co w takiej sytuacji mam zrobic??

Trochę mnie to dziwi: na seks się nie decydujesz ale konia zwalić jest O.K. pewna sprzeczność tu zachodzi wg mnie. Ale jeżeli już to może go wcześniej pobudzić, jakiś taniec w samych pończoszkach. A poza tym pozostaje zmienianie rąk, ćwiczenia siłowe i kondycyjne na przedramiona. Słoneczko a może problem tkwi w technice, może mogłabyś mi zaprezentować a ja ocenię co źle robisz :) Oczywiście to był żart !!! :)

A co w tym dziwnego,ze jeszcze na seks się nie decyduje?? Według mnie seksjest o wiele wpowazniejszą sprawą niz jak to Ty nazwałes " walenie konia"

Nie unoś się, proszę. Wyraziłem tylko swoją opinię. Dla mnie to dziwne i już. A poza tym próbowałem Cię wesprzeć w Twoim problemie, poddać jakiś pomysł a Ty naskakujesz. Dobrze więc. Przepraszam, nie miałem zamiaru Cię w żaden sposób oceniać. Pozdrawiam

Ponieważ dziwne i już. Bo sex - nie, zrobić loda - nie ale ręką zwalić można. Już bym wolał czysty sex. Wtedy pokazujesz komuś, że go kochasz, bliskość. Boisz się, że Cie nie będzie szanował bo się z nim chcesz kochać. Ja bym bardziej szanował Kobietę, która sie chce kochać niż mi zwalić ręką. Ale to mój problem.

Gość damianek234
ja tam lubię jak mi moja dziewczyna zwali ręką niz mam to robić sam

Gość damianek234
musisz mu szybko trzepać najlepiej natłuszczona ręką oliwką dziecięcą

Gość damianek234
miałem dziewczynę która też nie mogła mi wytrzepać dlatego że za bardzo ściskała go i ocierała

Gość damianek234
I niezbędne, żebym się spuścił jest to, żeby dziewczyna waląc mi konia drugą rękę wkładała mi w pupcię. Wtedy zawsze się spuszczam.

Gość marek 22151
No i już masz odpowiedź. Ruszasz mu skóra a druga rąsia gmera w pupci hehehe

Gość marusia1111
Może dlatego, że za bardzo się tym przejmuje. Jeśli nie tylko dlatego to, niech on ruszy do psychologa, bo może mieć zakamuflowaną impotencję. To, wcale nie jest śmieszne i nie radzę Ci zachować się nietaktownie. Nie walnij mu czymś takim po oczach, tylko raczej zapytaj delikatnie, czy jest coś, co może go stresować. Acha, i jestem z góry przekonana, że w 99 % odpowie, że niczym się nie stresuje. Faceci nie cierpią mówić o kłopotach. Jednak bądź czujna! Czuła i czujna. (Może sama umiejętnie z nim rozmawiając i postępując osiągniesz pożądany efekt.) Ze wszystkim można sobie poradzić. Ale najpierw trzeba poznać przyczynę, żeby móc "leczyć" skutki. Powodzenia!

Gość marusia1111
Ale, jeśli macie po około 15 lat to odwołuję wszystko co napisałam wyżej! Jeśli, jesteście w tym mniej więcej wieku to, on jeszcze w swoim czasie dojdzie. Spokojna głowa!

Gość marusia1111
normalny czy, Ty masz jakąś gejofobię?

Gość Klingon
On jest kryptogejem.