Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judka23

czy niegrzeczni chłopcy lubią spokojne dziewczyny

Polecane posty

Gość po 30
Tak :D nie każdy. Szczególnie mówią to Ci co chcą nas wykorzystać:D

judka wiesz co spokojnie, powoli a go rozgryziesz, ale pamietaj też że facet manipulant powie Ci wszystko co chcesz uslyszec a to o tym zranieniu może oznaczać gre na Twoich uczuciach

opisze wam jak ja widze bad boya: posiada wyrok siedział w więzieniu złodziej kurwiarz osoba która stosuje przemoc morderca to są cechy bad boya a czytając to co laski piszą na kafe to z normalnego kolesia robią bad boya :O

No chyba, że umie dobrze zagrać;] Ni wiesz jakie rzeczy faceci potrafią powiedzieć?? Jak widzi, że jesteś ok to Cię próbuje zatrzymać przy sobie różnymi sposobami, bo wie, że będzie mu trudniej znaleźć dziewczynę.

Gość po 30
Bad BOY Cichy robi maślane oczy mówi to co chcesz usłyszeć Rani bardziej niż sztylet.

Judka on jest po 30-tce z przeszłością,Ty spokojna ułożona młoda,naiwna Lepszej nie znajdzie,więc się będzie starał.

Gość po 30
Judka-po 30 facet dokładnie wie czego oczekują kobiety. Nie musi być źle ale w większości chodzi o jedno-SEX z młodą dupencją to podniesienie jego Ego:)

Gość judka23
cream to taki bad boy jak opisałeś to on nie jest donkapatke macie rację, na spokojnie go poznam i tak jak piszesz może uda mi się go rozgryźć.

Gość judka23
kurcze tyle rzeczy piszecie, naprawdę muszę się zastanowić.Bo w sumie jak ma tyle lat to wie, co powiedziec aby zbajerować.

Gość judka23
cream wiesz jak nie szukam, poprostu samo przychodzi.

Ha , sam Cię znalazł. Jesteś mądra, grzeczna to nic dziwnego, że go zainteresowałaś. Tylko, czy on też Ci może tyle zaoferować>?

nie nawidze takich typów wybawic sie z innymi wyseksic zrobic dziecko i potem szukają kogos ułozonego , spokojnego :O tyczy sie to facetów i dziewczyn

Gość judka23
cream ale napisałes.....ja nie siedzę na necie i nie szukam pierwszego lepszego, jestem zajeta nauką. tylko poprostu w nim cos jest że mnie przyciąga

Gość judka23
w nim coś jest że poprostu mi się podoba ja nie jestem taka żeby się pobawić i rzucić

Gość judka23
Lily on jest całkiem inny, nie wiem jeszcze co może mi zaoferować. Szczerze mówiąc znamy się dopiero trzy tygodnie

ale on taki był i nawet zrobił jakies lasce dziecko :O . ja nigdy bym sie nie związał z dziewczyną z dzieckiem :)

12:07 [zgłoś do usunięcia] **cream** ale on taki był i nawet zrobił jakies lasce dziecko . ja nigdy bym sie nie związał z dziewczyną z dzieckiem na szczęscie takie nie będą tobą zainteresowane---drugiego dzieciaka im nie potrzeba

Gość Ja znam
Crean-nigdy nie mów nigdy;)

Gość Ja znam
przepraszam CREAM powinno być;)

Jesteś ciepłą zdziecinniała zdziwaczała ciepłą klucha! To ze ma dziecko to najmniejszy problem. Liczy się jakie ma podejście do życia,czy jest odpowiedzialny,co może zaoferować naszej autorce.

ja jestem na to uczulony przyjaznic sie moge ale nic więcej więc nawet takiej nie bede podrywał :) mysle ze to raczej dobrze o mnie swiadczy bo stawiam sprawe jasno :)

Gość stokrotka stokrotkaa
judaka jesteś w moim wieku, wydawałoby się że już masz rozum a tu jednak próżnia ! 1. facet ma dziecko, była laska go rzuciła bo taki z niego frajer że nie umie utrzymac fiuta dla jednej 2. chodził na dziwki i łąpał syfy i na pewno były orgietki 3. zeszmaci cie, rozkocha w sobie i rzuci dla nowej dupy 4. oprzytomniej !!!!!!!!!!!!!!! 5. hahah nabierasz się na takie proste teksty :O każdy bad boy powie ci co tylko chcesz :' wrażliwy, boi sie zranienia, kobiety (byłe/obecne/przyszłe) go nie rozumieją, jest taki biedny fizycznie/umysłowo jak mozesz w to wierzyć? widocznie nie taka ułozona z ciebie dziewczyna jak sie reklamujesz. zwykła kurwa z ciebie z charakteru. szmać sie i zapomnij o dzieciach rodzinie i kochającym męzu bo żaden normalny chlopak juz nie zechce ścierki która ktoś inny wsadzał sobie we wszystkie otwoory

Gość Ja znam
Cream-masz uczulenie na dzieci?:O