Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poirytoowaana

BLUECONNECT TO SZIT NAD SZITAMI !!!

Polecane posty

Gość poirytoowaana

co za niesprawiedliwość ! :O no więc sprawa wygląda tak, skończył mi się internet z tp i zerwałam z nimi umowę, postanowiłam przejść do ery, moja mama jakieś dwa tygodnie temu poszła załatwić net do salonu ery i przyszła z BLUECONNECTEM 2 MG, a mi wcale nie chodziło o blueconnect, mówiłam jej żeby wzieła STACJONARNY z ery bez ograniczeń, a mama na to że ten typek powiedział jej, że blueconnect jest bez żadnych ograniczeń, a cztery dni temu przyszedł sms : ''Zmniejszyla sie predkosc danych po wykorzystaniu Twojego pakietu blueconnect. Wiecej info pod 600600600'' no to co ten typek piep.rzył? jak można tak oszukiwać ludzi? transfer zwolnij tak że jedna strona otwiera mi się godzinę, a zdjęcia tylko do połowy :O noż koorva ! i to ma być bez ograniczeń ?! w dodatku szybki internet jest mi cho.lernie potrzebny - pracuję przy kompie w domu, można jeszcze jakoś się wycofać? i za co ja mam płacić? za to, że praktycznie nie ma internetu? nie minął jeszcze miesiąc od podpisania umowy, jestem abonamentem ery, a ten gość gadał, że abonamentom często idą na rękę i mogą np. skrócić umowę, wiem, że nie jestem pierwsza - dużo ludzi narzeka na blueconnect, ale to to jest już oszustwo i krętactwo - przekonywał moją matkę, że internet jest bez żadnych ograniczeń, mogę coś z tym zrobić?? w najgorszym wypadku wrócę do tp i będzie rachunek za dwa internety ech... 😡

Gość wspolczuuujeeeeee
uff jak dobrze, że nie przeszłam do ery, też niedawno skończyła mi się umowa i tez miałam zamiar wziąźć bluetootha, na szczęście facet w ostatnim momencie mi odradził, jestem nadal szczęśliwą posiadaczką tp - może ceny wygórowane, ale przynajmniej zero ograniczeń i wszystko chodzi tak jak powinno :)

Gość wspolczuuujeeeeee
tfu *blueconnecta :P

Gość despotka
ja mam play online i jestem mega zadowolona. pierwsze 3 miechy za zete, potem 48zeta za 5

Gość Dopoki
Ja wlasnie zrezygnowalam z ery,bo bylo tak samo,ze predkosc po czterch dniach zmniejszali,w tej chwili mamy z polsatu,jest ok.

Gość poirytoowaana
ale orientuje się ktoś czy mogę coś z tym zrobić? słyszałam, że jak jeszcze nie minął miesiąc to można zrezygnować? nie wiem czy to prawda, bo nie mogę nawet wejść na stronę ery :O jedynie google i (o dziwo) kafe w miarę normalnie mi się otwierają - choć i tak woolno, na inne strony nie ma nawet co wchodzić..

Gość despotka
jasne ,ze mozesz...jest chyba jakis okres probny? zreszta zawsze mozna rozwiazac umowe z 2 tyg wypowiedzeniem (albo miesiecznym) - to zalezy od umowy

Gość Dopoki
Bo tylko kafe sie najszybciej otwiera,wiesz co ,napisz rezygnacje,ja takowa pisalam, dane osoby na ktora jest umowa Nr,klienta rezygnacja rezygnuje z uslug polskiej telefonii cyfrowej era. podpis osoby na ktora jest umowa

Gość hiehieeehieeee
wiem, ze mogę zerwać umowę kiedy tylko chce, tyle, że wiąże się to z kosztami, niby idą swoim abonamentom na rękę, ale wiem czy poszliby na takie coś za darmo

Gość hiehieeehieeee
yy cafe się coś zacina, nie wiem czemu mój wcześniejszy koment się nie dodał, w każdym razie pisałam, ze mam podobną sytuację i też chiałabym zerwać umowę, ale to podobno są duże koszta

Gość sratatata za odstapienie umowy
z era trzeba słono zapłacic, poza tym to podpisałaś umowe na 2G i myslałas ze ci wystarczy na cały miesiac? w umowie jak byk pisze ze po przekroczeniu limitu transfer zwalnia! ja mam 12G, w domu tyle co poprzegladam strony i to zdarza mi sie przekroczyc ten limit

Gość poirytoowaana
dopoki i nie musiałaś nic za to płacić? ja od niecałych dwóch tygodni mam blueconnecta, a co do okresów próbnych to wydaje mi się, że że takie coś można mieć tylko przed podpisaniem umowy, ja już podpisałam normalną umowę, więc niby mam 'normalny' net bez żadnych okresów

Gość Dopoki
Nic nie placilam,a rezygnacje facet z salonu powiedzial zeby tak napisac i tyle.

Gość Dopoki
zreszta poczytaj umowe,przeciez tam musi pisac co i jak,podejrzewam ze to bedzie napisane tym malym drukiem,popatrz.

Gość nie ma ze boli
Polsat tez ma limit , wiec ten kto ma niech sie nie cieszy na zapas, bo za tydzien bedzie mogl wlaczyc tylko........ GG :D

Gość poirytoowaana
tak, teraz wiem, że są ograniczenia, ale pracownik ery powiedział mojej matce, że blueconncet jest bez żadnych ograniczeń, nie sprawdzałam wcześniej na jakiej zasadzie działa blueconnect, bo moja matka miała wziąźć zwykły, stacjonarny z ery, dopiero cztery dni temu domyśliłam się, ze jednak skoro jedna strona otwiera się pół godziny to musi być coś nie tak, więc ogólnie wyszło nieporozumienie :O no ale fakt faktem, ze ten pracownik ery to głupi oszust

Gość sratatata za odstapienie umowy
szczerze to watpie żeby udało sie rozwiązac umowe z era bez kosztów, chyba ze tylko w wypadku kiedy kończy sie umowa i rezygnujesz z kontynuacji

Gość tak, nie, może..
Przepraszam, że to powiem :P ale nie mogę się powstrzymać - Abonament - miesięczna stała opłata np. za internet. Abonent - klient opłacający abonament. Jak to można ze sobą mylić?! :/ Nadal sądzisz, że jesteś Abonamentem ery?! Porażka...

Gość Dopoki
Mam polsat drugi miesiac,nie mam zadnych ograniczen i zadnych problemow jak na razie, a korzystam z internetu tak samo jak przy bluconeccie.

Gość nie ma ze boli
Nie widzisz ze ona ciezko kapujaca ? Mamusie wysyla do salonu. Myli bluetooth z blueconnect. Abonament z abonentem. Albo to gimbus albo wyjatkowo ciezko kapujaca ;)

Gość poirytoowaana
normalnie aż tęsknię do mojej kochanej tp ech... drogo, bo drogo, ale przynajmniej żadnych ekscesów tego typu nie było

Gość nie ma ze boli
Polsat tymczasowo ma limity tylko "na papierze" , nalapia klientow na umowy 2-3 letnie i bedzie BĘC ;). Identycznie bylo z internetem GSM, ten kto nie pamieta albo nie wie to bedzie twardo twierdzil ze polsat jest wspanialy ;) - na chwile, zeby tylko klienci popodpisywali umowy dlugoterminowe :D

Gość poirytoowaana
czytajcie ze zrozumieniem, gdzie ja niby pomyliłam blueconnecta z bluethootem? poza tym tak cieżko się domyślić, ze np. mogę mieć pracę na czas określony, podczas gdy podpisuje się umowę trzeba pokazać kwitek o pracy stałej? moja mama ma pracę stałą, ja nie

Gość poirytoowaana
abonent, abonament - tak, rzeczywiście straaasznie trudno pomylić te wyrazy ze sobą

Jest mały plus dla Ciebie,jeżeli konsultant zapewniał iż transfer danych się nie zmienia.

Gość upupupupuppp
uppppppp

Gość jbjuhfyuftdf
blueconnect to największy syf na rynku, ogólnie bezprzewodowe nety są syfne