Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Barbara G

Krwawie

Polecane posty

Gość Barbara G

Witam, Dzisiaj rano zauwazylam, ze krwawie a dzisiaj wieczorem dopiero powinnam wziasc ostatnia tabletke i okres powinnam dostac w piatek wiec cos jest nie tak. Wystraszylam sie i zdenerwowalam, az mnie glowa rozbolala, bo nigdy tak nie krwawilam jak nie skonczylam jeszcze opakowania i nie wiem co sie dzieje. Jestem teraz w pracy i sie martwie, po pracy jade do ginekologa. Czy ktoras z Was miala tak ?

Gość Barbara G
Muszę dodać, że biorę tabletki regularnie o tej samej godzinie, nigdy nie zdazylo mi się abym zapomniała tabletki.

Gość bojabojaboja
Tak się może zdarzyć w pierwszych miesiącach przyjmowania, póki organizm się nie przestawi, jeśli zdarza się później, a do tej pory wszystko było w porządku, należy skonsultować się z lekarzem w celu ustalenia przyczyny.

Gość Barbara G
Tak, więc idę dzisiaj do lekarza zaraz po pracy jadę do niego. Tabletki przyjmuje od 2 lat.

Gość bojabojaboja
W takim razie najczęściej w takich wypadkach lekarz po prostu zmienia pigułki. Nie przejmuj się na zapas, to nie musi oznaczać niczego złego.

Gość z netu
Zdrowie&Diety Aleksandra Banasz 12.04.2010 28-latka umarła przez... tabletki antykoncepcyjne!Tagi: antykoncepcjapigułkatabletki hormonalne Ta sprawa wstrząsnęła Wielką Brytanią. 28-letnia Jenna Morris zmarła niedawno z powodu skrzepu, który był prawdopodobnie spowodowany stosowaniem tabletek antykoncepcyjnych. Ta młoda kobieta, która w niedalekiej przyszłości miała wyjść za mąż, zażywała je od ponad dziesięciu lat. Środki powoli siały w jej organizmie spustoszenie.