Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajko i kokosz

czy młodszy o 7 lat facet to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość kajko i kokosz

dla kobiety po 30 tce

do związku? jak się dogadujecie to tak,ale ja jakoś nie wierzę w trwałość tego typu związków.

Moja mama jest od tata starsza o 5 lat i są świetnym małżeństwem od 25 lat.

Gość kajko i kokosz
właściwie to osiem lat, ale on myśli, ze siedem, bo ja zawsze sobie rok odejmuję kiedy wiem, ze się nie wyda. też mam spore wątpliwości, ale na razie on jest uparty i chce sie spotykać. dogadywanie moze być,. przynajmniej w porównaniu z większością innych wcześniej zainteresowanych. no i jezeli nie iwerze w trwalosc, to czy nie lepiej uciac na poczatku, czy moze lepiej nie zalowac, ze sie przynajmniej sprobowalo

Sprawdz ale ja jakoś nie mogłąm się nigdy przełamać Choć z drugiej strony czasem 25 latek jest dojrzalszy od 40-latka może trafiłaś na mądrego?

Gość kajko i kokosz
ech, ja tak bardziej z braku laku chociaz z wygladu jest naparwde w porzadku - wysoki itd poza tym taki mlody sie mna zachwyca, ja jestem dla niego niemal modelowa zołza z tych przewijajacych sie tu topkow, a ten jak glupi sie nie zniecheca

Gość kajko i kokosz
no w sumie, co mi szkodzi skoro w ogóle sie nie muszę wysilać? :-)

no własnie bądz mądrzejsza ode mnie i korzystaj z młodszego i naiwnego;) a potem zdaj relacje jak było:P:D

Gość kajko i kokosz
najgorsze, ze on w tym wszystkim uwielbia tę niby "wymianę mysłi" ze mną. a ja taka wymianą myśli to sobie mogę nieużywaną torebkę wypchać, bo to jakies pseudofilozoficzne i pseudowzniosłe wywody zahaczajace o patos i egzaltacje... no ale, czas nie stoi w miejscu, a z mlodszymi jeszcze sie nigdy dalej poza jedyna randke nie posunelam

Gość kajko i kokosz
poza jedna randkę (były takie trzy, cztery)

Gość to b. dobry pomysł
do czasu, gdy wstając rano przestraszy się, bo cię nie pozna, bo zapomnisz o botoksie i zmarchy cię dopadną

Gość kajko i kokosz
no właśnie, jestem świadoma tego typu dopóki ale co ja zrobię, ze w ogóle mało kto mi pasuje, a w moich okolicach to już w ogóle brak sensownych facetów?

jak widac traktujesz go jak z braku laku dobry kit... skoro sie juz przywalesal to niech zostanie, a ja sobie morale pobuduje, ze mnie tacy mlodzi chca... pustka w glowie to i pustka w jakis bardziej sensownych kontaktach!!

Gość kajko i kokosz
na razie znamy sie tylko z przypadkowych pogawędek, wiec niby co mam od razu deklarować? to raczej Ty masz pustkę, z której ferujesz sady na podstawie kilku postów

Gość nikea-
Maria Kaczyńska była 6 lat starsza od męża...

" ech, ja tak bardziej z braku laku chociaz z wygladu jest naparwde w porzadku" "no w sumie, co mi szkodzi skoro w ogóle sie nie muszę wysilać? " "najgorsze, ze on w tym wszystkim uwielbia tę niby "wymianę mysłi" ze mną. a ja taka wymianą myśli to sobie mogę nieużywaną torebkę wypchać" wiesz, nie trzeba byc filozofem zeby z tych kilku postow wyciagnac wnioski... jesli faceta, z ktorym (zaznaczam!!!! dopiero zaczynasz byc), traktujesz jak glupka-zapchaj-dziure to nie dziw sie, ze nie mozesz znalezc nikogo fajnego i zainteresowanego... bo Ci wszyscy fajni i inteligentni dawno znalezli sobie kobiety na ktore zaslugiwali!

Gość kajko i kokosz
e tam, to była taka burza mózgów, nie znam go na tle dobrze, zeby coś zdecydować gdybym go uważała za głupka w ogóle nie byłoby tego tematu a o mnie wiesz tyle, co nic, wiec sie nie odniosę, bo to nie o moją głowę tutaj chodzi

Gość niezbyt szczęśliwa żona
Jesli chodzi o wiek to tak - bardzo dobry pomysł, ale inne rzeczy tez sa ważne. Mam 12 lat młodszego męża i spore problemy z nim (picie w nadmiarze, zazdrość) wiek nie ma tu nic do rzeczy tylko usposobienie. Z jego wieku jednak jestaem bardzo zadowolona

Gość Pani Prezydentowa była
6 lat starsza od Prezydenta, a byli taką dobrą, kochającą się parą ponad 30 lat. Uczucie ich było widać gołym okiem.

"a o mnie wiesz tyle, co nic, wiec sie nie odniosę, bo to nie o moją głowę tutaj chodzi" wiem tyle co napisalas... i oczywiscie nic poza tym, bo niby skad... Alez, oczywiscie ze chodzi o Toja glowe... "ale co ja zrobię, ze w ogóle mało kto mi pasuje, a w moich okolicach to już w ogóle brak sensownych facetów?" moze sensowni sie gdzies ulotnili bo nie marnuja czasu na "zainteresowanie" soba Ciebie, zeby sie "moze" po jakims czasie poczuc traktowanymi powaznie? wymagania trzeba miec nie tylko w stosunku do innych ale przede wszystkim w stosunku do siebie :)

Gość kajko i kokosz
nie tak to było, ale to inna sprawa i nie mam zamiaru o tym pisac temat dotyczy róznicy wieku

oj, bylo bylo... teraz sie trudno przyznac, lepiej wszystko zwalic na roznice wieku. dobre i takie rozwiazanie skoro sie w tym dobrze czujesz. tylko rozczarowan wiecej niestety :(

Gość kajko i kokosz
Koralik,Twoje analizy mojej osoby nie maja niczego wspólnego z tym tematem, już pomijajac fakt, ze guzik wiesz o moich dotychczasowych zwiazkach

Gość mantaaaaaaaaaaa
kajko i kokosz jezeli jestes przeceitna kobieta,o przecietnej urodzie i przecietnej inteligencji,to weźmiesz sobie przecietnego z urody i z inteligencji młodego człowieka to mzoe jakeis 20 lat ze soba wytrzymacie,ale i tak jak doijdziesz do menopazy tio on bedzie ogladał sie za młodszymi,nawet jak bedzie z toba nadal i bedzie ci sie wydawało,ze on cie nie zdardził i nie zdradzi. A tak na koniec,łednie budujesz zwiazek,od razu na kłamstwie,on mysli,ze 7 lat jestes starsza ,a w istocie starsza o 8 lat.

Gość kajko i kokosz
ja żadnego związku nie buduję, poznaliśmy się przypadkowo i sie chłopak uczepił, dopiero wtedy zaczęłam się zastanawiać jestem ponadprzeciętna, ale oczywiscie zdaję sobie sprawę z tego jak działa wiek na niekorzyść kobiety

Gość mantaaaaaaaaaaa
kajko i kokosz :-) tak sobie mow:-) ejstes ponadprzecietna :-) jakbys taka była,to nawet na szczeniaka bys nie spojrzała :-)

Gość mantaaaaaaaaaaa
A poza tym po 30 i samotna :-) kto by taka nadprzecietna z urody i ineteligencji puscił od siebie :-) Miałabys cudownego faceta zakochanefgo w sobie,miałabys dzieci,rodzine.

Gość kajko i kokosz
na szczeniaka nie, ale ten chłopak już sporo doświadczył, widział kawałek świata, zna się na muzyce, ogólnie jest samodzielny, no i całkiem atrakcyjny

Gość mantaaaaaaaaaaa
kajko i kokosz :-) i tak jestem zdania,ze to szczeniak,a ty po prostu samotna kobieta ktora szuka faceta.