Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajko i kokosz

czy młodszy o 7 lat facet to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość kajko i kokosz
Twoje zdanie nie ma tu nic do rzeczy, pytam, czy wiek nie jest główną przeszkodą :-)

a skąd my mamy wiedzieć jak się ułoży? mamy jakieś szklane kule? jezeli jest duzo związków z kobieta młodsza o 7 lat to w drugą stronę pewnie żadna różnica. No społeczny nacisk. Ale przecież są i takie związki i udane. A do samego seksu to ci chyba nie robi różnicy... ważne żeby się tobie podobało jakiś dziwny problem. Masz chyba własne zdanie :D

Gość kajko i kokosz
no, męski punkt widzenia i od razu się sensowniej zrobiło :-)

Gość mantaaaaaaaaaaa
kajko i kokosz jestes mało inteligentna kobioeta,bo pytasz innych o cos,czego inni wiedziec nie moga,a to,ze ktos jest w zwiazku z kims młodszym i jest OK albo źle nie oznacza,ze ty mialabys tak samo. Po zadanym pytaniu mozna ocenic inteligencje ludzka,wiec nei ejstes jak to napisałas o sobie nadprzecietna :-)

Gość kajko i kokosz
mantaaaa, to po co odpowiadasz na głupie pytania i już jakieś pół godziny rozmawiasz z nieinteligentną? To z kolei świadczy o Tobie :-)

Gość kajko i kokosz
mea culpa, przesadziłam, rozmawiasz jakiś kwadrans

Gość teraz i tak, ale potem
Dopóki jesteś młoda i w miarę atrakcyjna to nie powinno być przeszkód, ale za jakieś 15 lat On mimo wszystko zacznie zaglądać na młodsze. Przynajmniej nie dziwi mnie to u mężczyzn, jeżeli biorą sobie starsze od siebie a one dużo szybciej się starzeją...

Gość mantaaaaaaaaaaa
kajko i kokosz,ja sie nudze,a ty tak naprzecietna stara panna :-) powinna miec wicej oleju w głowie:-) I na koniec ,naparwde taka nieprzeceitna zaden fajny facet nie chciał :-) widac,ze jestes guzik warta,ze stra panna jestes:-)

Gość kajko i kokosz
mantaaaa, przeczytaj swój ostatni wpis i się zastanów co o tobie mówi a tak poza tym właśnie się zdecydowałam, ze go sobie wykorzystam na złośc takim panienkom jak te tutaj na kafeterii :-)

Gość wrzosowaa
kajko i kokosz uważam,że to ty powinnas zdecydować,ty go znasz,jeżeli ludzi połaczy uczucie wiek nie ma znaczenia o ile to jest prawdziwe ja też kiedyś byłam w podobnej sytuacji,zainteresował się mną 7 lat młodszy facet,ale to zupełnie inna historia bo mi sie nie podobał i zewn i wewnetrznie,tak więc nic na siłę

Gość kajko i kokosz
wrzosowa głośno sobie tutaj myślałam, bo tak naprawdę to dopiero luźna znajomość, a facet ciągle coś proponuje i się nakręca dlatego sobie pozwoliłam na ten topik, celowo użyłam słowa "pomysł" żeby nie zabrzmiało jakoś zobowiązująco, ot, luźne rozważania

Gość owszem różnica jest
ale w tych czasach czy kobiety tak szybko sie starzeją? Nieeeeee idadal nie bedzie widac tej różnicy

Gość kajko i kokosz
jeszcze 3-5 lat temu kilka razy słyszałam, ze wyglądam na 10 lat młodszą, więc do tej pory było w porządku no i w wyglądzie mało mam sobie do zarzucenia, boję się tylko cellulitu i braku jędrności na twarzy :-) całokształt mi się podoba

Gość wrzosowaa
proponuje bo mu sie podobasz :) zobaczysz czas pokaże ,coż jest 7 lat w porównaniu np z 20 a i takie pary są szczęsliwe