Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 lipca

Czy przywiązywałyście wage do zaproszeń??

Polecane posty

Gość 10 lipca

Czy zwracałyście na to uwage alby były śliczne , piekne i podobały sie wam?? Ja mam problem bo nie mam pojecia na jakie sie zdecydować czy wybrać ładne proste za ok 1,50 czy z czerpanego papieru i wstążki za 3 zł?? Moj T mowi , że i tak każdy przeczyta i wyrzuci..... samam nie wiem

Ja zwracałam uwagę bo sama zbieram wszystkie zaproszenia z wesel na których byłam;-) Ale fakt faktem dużo osób zobaczy i wyrzuci;-) Ale mnie było bardzo przyjemnie jak wiele osób chwaliło ,że ładne stonowane i eleganckie były moje. Wydalam ok 3 zł za jedno. Więcej wydawać to już przesada wg mnie.

Gość zalezy od waszych funduszy
proste. Ja zwracam uwagę bo zaproszenie to zapowiedz stylu wesela i jego przedsmak

Gość wiecie co, naprawde
lepiej przywiazywac wstazeczki ;)

Gość 10 lipca
to może pomożecie bo ja naprawde musze juz je zamawiać a nie mam wogole pomysłu:(

Ja przywiązywałam wagę gdyż sama je robiłam- ale efekt świetny kazdy się pyta gdzie takie eleganckie mozna kupic :P troche mnie to kosztowało czasu i szukania odpowiedniego papieru... takie naklejki itp... Wyszły mnie 2 zł a widziałam w drukarni takie ok 5 zł kosztuja. tzn mnie tez dlatego tak tanio wyszły bo drukowałam w pracy :P a jak bym miała doliczy koszt tuszu czy toneru to raczej by mi się nie opłacało...

My przywiązujemy dużą wagę do zaproszeń bo to wizytówka ślubu i wesela. I tak samo robię jak jestem po drugiej stronie w sensie zwracam uwagę na zaproszenia które dostaję.

Noemiii14-my też robiliśmy sami zaproszenia:) ważne aby były eleganckie,ale nie ma co przesadzać z ich ceną...większość osób je wyrzuci

Podobają mi się ale tylko w niektórych zestawach kolorystycznych, jaki chcecie wzór?

Gość kacuskabb24
miałam ten sam problem co ty zastanawiałam się czy wybrać zwykłe zaproszenia za 2 zł czy za 4,5- eleganckie, z kokardką! wybrałam te drugie

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa22aaa
ja zamowiłam takie proste iklasyczne a wg mnie bardzo ładne , wogole na moim weselu ma byc romantycznie, duzo czerwonych róż itp wiec pomysł z zaproszeniem z czerwoną rózyczka przypadł mi do gustu a kosztuje 1,80:) http://www.dejavu.nazwa.pl/zaproszenia5/082.jpg

Nie, co nie oznacza, ze kupiłam kierwsze lepsze o najniższej cenie. Starałam się uciec od tych zaproszeń modnych ok. 10 lat temu, ze złoceniami, pastelowymi obrączkami na tle obrusu. Ale sama kiedy dostaję zaproszenie kwituje je tylko : ładne/brzydkie, nie traktuje go jako wizytówki wesela. Trafiłam na coś w przystępnej cenie, wpisującego się w moje oczekiwania. Osobiście nie widzę sensu żeby decydować się na dwa razy droże zaproszenia. Przykładowo zapraszacie 100 osób, oszczędzicie na kazdym zaproszeniu 2 zł, to wychodzi 200 zł - lepiej doinwestować w ozdobę sali. Ale to moje zdanie;)

Gość 12345654321
Ja zawsze zaproszenia wyrzucam do kosza. Po co mi to. Bzdura ze maja byc piekne i cudowne bo sa wizytowka wesela. Dla mnie maja wylacznie wartosc informacyjna .......

Gość ja też coś napiszę na ten tema
osobiście nie zgadzam się,że zaproszenie ma być wizytówką wesela..owszem-powinny być miłe dla oka i schludnie wykonane nie jakiś poplamiony świstek papieru.ale na podstawie zaproszenia sądzić,że wesele ma być udane lub nie to dziwne trochę..takie moje zdanie.

Raczej nie czy będzie udane czy nie ale np jaki kolor młodzi wybrali za przewodni. Czy będzie nowoczesne czy raczej tradycyjne;-)

Gość fcswfvsxgfvsxgfv
my zrobilismy sami- kupilismy papier wizytówkowy, mąż zrobił projekt przy uzyciu różnych prohramów komputerowych i phoposhopa, na 1 stronie było nasze zdjecie

Gość lokatka
ja powiem tak, wybralam takie zaproszenia ktore mi sie spodobaly, dlugo przekopywalam allegro zanim sie zdecydowalam, ale glowny warunek byl taki, ze ich cena nie moze przekraczac 2zl :P sama tez zbieram zaproszenia, ale doskonale wiem ze zdecydowana wiekszosc je przeczyta i predzej czy pozniej laduja w koszu :P nie lubie zaproszen recznie wypisywanych, moim zdaniem sa takie malo estetyczne, dlatego od razu wiedzialam ze bede je zamawiac z personalizacja, ale wiedzialam tez ze bada one w miare jak najprostsze i klasyczne :)jestem z nich zadowolona i nie zamienialabym ich, nawet na takie po 4 czy 5 zl :P wazne by sie tobie podobaly, a nie to ile kosztuja :)

Miarka wiekszosc gosci nie ma pojecia co to kolor przewodni ;) Wedlug mnie powinny byc po prostu ladne i eleganckie i ja tez bede szukac czegos gora za 2.50zl, wiecej nie mam zamiaru wydawac :) Zdecydowanie wole dolozyc np do dekoracji kosciola czy sali.

Gość miaroko
Ja zwracałam, mój nie i dlatego sama robiła - koszt ok 1zł/szt. Z perspektywy czasu twierdzę, ze niewarto wyrzucaćpieniędzy w błoto.

Gość ziutaaa
Ja kupiłam za 1,95 zł z całą personalizacją (nawet nadruk na kopertę) przez allegro. Wybraliśmy takie, jakie nam się spodobały i tyle. Miło było usłyszeć od gości, że bardzo ładne :) Za całość zapłaciłam ok 130 zł wraz z przesyłką, także przy całych kosztach wesela ani mało, ani dużo.

a ja lubię ręcznie wypisywane zaproszenia. dla mnie to bardziej osobiste jest, jakoś tak mam wrażenie że ktoś o mnie bardziej myslał jak to pisał. a nadruk to takie tam... ale ja moze jestem nietypowa, ja generalnie wolę ręczne pismo niż druki. na pismach prywatnych i oficjalnych też. kiedys poszłam do jakiegoś urzędu załatwić coś tam, babka mówi że trzeba napisac podanie, uiścić opłate skarbową i tyle. no to ja do kasy opłacić, podanie od ręki i prosze bardzo. a babka mi wyjeżdża że podanie ma być na komputerze :D pytam sie gdzie jest taki wymóg prawny? - no nigdzie. czy coś jest nieczytelnie, bo moze napisze jeszcze raz, staranniej? - no tez nie, wszystko widac (mimo iż lekarz jestem umiem pisac wyraźnie jak sie postaram :D). no to proszę przyjąc i bez dyskusji... no i przyjęła oczywiscie. niedługo powstanie nowa definicja analfabetyzmu - "nie umie pisac na komputerze"...