Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koti71

jaka jest prawda w łóżku?

Polecane posty

ciekawi mnie czy jestescie szczere w łóżku?ile trzeba żeby przełamac wstyd?żeby zaczać mowić-Pragne...

Gość yolQa
co do prawdy w łóżku: prawdziwy, nieudawany orgazm poznać po tym, że partnerce bardzo szybko wali serce - tylko serce nie może nas oszukać. ;)

no dobra,ale idąc do łóżka z facetem myslisz raczej o swoim orgazmie-jesteś egoiską i myślisz-żyby tylko był to będę spełniona

Gość yolQa
u mnie jest odwrotnie: wolałabym, żeby on był zadowolony.

ale wiem ze duzo musialam w sobie przelamac zanim zaczelam mowic czego naprawde chce

czasem oszukiwalam sama siebie i mimo ze niezbyt sie postaral to nie chcialam robic mu przykrosci i mowilam ze ok ale oczekiwalam wiecej.Potem pretensje do samej siebie

Gość może....
ja nadal nie mogę się przełamać, co prawda u nas były małe problemy, Chłopak kończył zbyt szybko i jak można się domyślić było dużo stresu z tego powodu, no ale teraz kiedy jest lepiej ja nadal nie mogę pomysleć o sobie, nie wiem czy się wstydzę, czy coś... Ale u nas w łóżku przyjemność jest tylko po jego stronie - w sensie orgazmu, bo wiadomo, że przytulanie, całowanie i druga osoba tak blisko to wiele przyjemności ale jednak czegoś brakuje..

Gość Prawda jest zlozona
Ja zawsze. ZAWSZE - daje b duzo przyjemnosci partnerowi. Trzeba do nich duzo mowic. Oni kochaja byc wzmacniani w sferze seksualnej.

Gość fiu fiu fiu fiu fiu fiuuu
starsze pokolenie jest inne, z rozmów z mamą, ciotkami wynika, że bardziej wstydliwie podchodziły do własnej seksualności, a już o orgazmach to głosno się nie rozmawiało ale jak w każdej rodzinie - perełki z temperamentem też były i skandale na całą familię a teraz to już chyba norma, że kobiety są bardziej "wyedukowane", wiedzą czego chcą, inaczej rozmawiają i między sobą i ze swoimi partnerami

Prawda jest zlozona-bardzo cenna rada Może ona skorzysta czasem trafia sie tak odrazu na tego,a czasem nie.mysle ze wiele zalezy od faceta zebysmy byly z nim szczere.może musi zrozumiec ze oszukiwanie siebie to niechec do współżycia-też to przerabiałam,z góry wiedziałam ze znow bede niezadowolona

Może-wiesz chce ci powiedzieć co ja zrozumiałam przez swoje przełamanie wstydu.faceci lubia kiedy mowimy im czego chcemy w łózku ale to w takim momencie kiedy juz jestescie podnieceni i powiedzmy popieścisz jego penisa,a wtedy kiedy bedzie mu dobrze powiedz czego chcesz..

Gość Prawda jest zlozona
koti71 thx ale przejdz moze na forum zycie erotyczne tam wiecej osob zaangazuje sie w dyskusje :)

Gość fiu fiu fiu fiu fiu fiuuu
dobrze! bez fałszu, bez pruderii, ale zachowując dobry smak ale tak na boczku szepnę, że czasami można sobie pozwolić na mocniejsze sytuacje w łóżku, w słowach, w fantazjach, w potrzebach przecież to ma nas łączyć, ma fascynować nie tylko na początku związku ale i za jakiś czas trzeba dbać o sferę seksualną tak jak i o swoje uczucia, ciało itd.

wiem jedno ze z czasem seks w łóżku sie troche nudzi i chce sie mocniejszych wrazen to na pewno do Prawda jest złożona właśnie zastanawiałam sie gdzie zacząć-czy bedzie bardziej o uczuciach czy bardziej o seksie i zaczełam tu..

Prawda jest taka, że wszystko zależy od tego jakie masz uczucia do partnera. Naturalną potrzebą jest to, aby partner czuł się spełniony, myślę, że w normalnym związku działa to w obie strony. Jeśli jest zafascynowanie, czy tym bardziej miłość ( pomijając oczywiście utratę dziwictwa :) ) to seks jest rzeczą naturalną i nie ma oporów w tej sferze.