Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narodzie Polski

Narodzie Polski zmień się !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość narodzie Polski

🖐️

Gość meszugene
już niedługo sie zmieni..jeszcze tylko dwa miesiace i zaczną sie wielkie przemiany w mentalnosci tych twardogłowych zgnusniałych stęchłych od naftaliny moherków :D 🖐️

Gość upssss
wszyscy przejdziemy na przymusowe diety po żałobie to będzie dopiero przemiana

Gość osobamyślącasobietoitamto
Już za póxno na to wołanie - papiez już tak wołał i nic. ja już olewam Polskę. Właśnie jednak doszłam do 1 wniosku - co uie Marta Kaczyńska i tak naprawdę sobą prezentuje? Polskę czyli...udane puszczanie się na dzieci. Naprawdę. Patrząc na wiek jej dzieci i życie , na swoje życie - puszczanie się na dzieci - oto wasza córka prezyenta Bohatera (bo się zabił jak ostatni debil) to co może być dalej? :( Rodziny wielodzietne? Ha! Trudno orzec. W wieku 29 lat Marta skończyła aplikację adwokacką. Pózno. W tym czasie mnie już sędzina sądziła w mieście x, ze mam się powiesić. Taki wyrok mi wydała... Marta Kaczyńska gdzie indziej :(

Gość meszugene
mam nadzieje ze to co sie stalo juz na zawsze zostanie nauczką dla Polaków nigdy ale to przenigdy nie wolno oddawać władzy w ręce nieudaczników życiowych i partaczy Przez Kaczyńskiego zgineło ok 100 osób ale mimo ze nie mial całkowitej władzy miał wiele uprawnien i mógł doprowadzic do tragedii calego narodu miejcie tego świadomość!!!

To nie był Kaczyński winny tylko pilot, który zleceważył pogode i błedy ewentualne sprzętu. Przestańcie - a dla mnie taki wniosek - Marta Kaczyńska która nie umie sie podpisać i zachować będzie teraz zarabiac jako adwokat bo każdy jej będzie współczuł straty rodziców. A powinna mieć rodzinę i 3 dzieci jakby cokolwiek miało sens w tej rodzinie i w tym małzeństwie tego... jak mu to tam - Kaczyński. I tyle :( I co tam było prawdą powiedzcie? Nie chcieli ich razem pochować - no pani Maria też miała rodzinę. A jednak spoczną razem - byli siebie warci najpewniej :(

Dlaczego uważasz, że Marta Kaczyńska się puszczała? Bo ma drugiego męża i dziecko z nim? Dla mnie puszczanie się wiąże się albo z czerpaniem jakiś korzyści z seksu, albo z częstą zmianą partnerów seksualnych.

ja słyszałam wersję, że on tam z pychy pojechał - poleciał - Kaczyński. No i tyle. prezydent - on miał zabrać głos po prostu w sprawie aresztowania Polańskiego. W końcu był aktorem. sarkozy sie odezwał a on nie. I proszę - zachód jest świecie przekonany, że należało mu się. I tyle :(

Z nienawiści do ojca ona sobie żyje . To po co jest prawniczką jak ojciec? Nie umiała se lepszego zajęcia w życiu poszukać? Wyjechać? Dajcie spokój co za cipa zenująca - do trumny matki poszła, a do ojca nie. Profesor prawa - gdyby nie była prawniczką. nie kłamcie już tyle :(

Gość meszugene
jasne że pilota, w tbilisi tez winny był pilot - nie chciał lądowac mimo ze prezydent nalegał co za nieposłuszeństwo poszedł nawet list do MON autorstwa ś.p Przemysława Gosiewskiego z prośbą o rozpatrzenie decyzji zgodnie z którą pilotowi został przyznany srebrny krzyż obronnosci i przestrzegania procedur ale kaczor i świta byli gotowi go posiekać :D 🖐️

No wiecie - nie znam sie na samolotach, ale w małym samolociku to tam coś krzykniesz pilotowi a w dużym? Poza tym jaka była prędkość samolotu - co to - tak mu lecieć na wariata też kazał? Przestańcie - wszystko w strzępach nawet ciał nie pokazali. spadli se z 15 metrów i tak się roztrzaskali. Przestańcie głupoty opowiadać :(

Gość upssss
jak naród ma się zmienić, jeśli ma takich przywódców pajacujących, bijących się o łopatkę, poniżających premiera zapomnieliście? media wam przysłoniły kwiatkami i zniczami pamięć?

Gość meszugene
A jak czulibyscie sie gdyby to wasza bliska rodzina zginęła w tej katastrofie i gdyby faktycznie okazało się, że zginęli przez pychę, nieodpowiedzialność, brawurę i głupotę waszego preza, też bilibyście mu pokłony? Bo jak ja sobie pomyślę, jak czują się rodziny zmarłych, którzy notabene mogli żyć, jak czuje się dziennikarka Racewicz, której młody mąż zginąl chroniąc tego patałacha, to mnie krew zalewa A jak jest z wami?

Gość dno to forum to DNO
Potraficie tylko ujadać szczekaczkami, przegrańcy. Niech was jasna cholera🖐️

Gość a największe dno to takie
oszołomy jak meszugene, chamskie, zaplute, śmierdziele, które realizują sie tylko na forach internetowych 🖐️

Gość meszugene
pisiorki juz sie wycofują, jeszcze trochę syczą na pomaranczowo, ale to juz końcówka :D 🖐️

Gość ty meszugene
jedyne co potrafisz napisać to "pisiorki", przygłupia prowokatorko. Wszystkich do jednego wora i twoje na wierzchu, idiotko 🖐️ Najszczersze wyrazy współczucia kobiecie, która cię powiła i mężczyźnie, który się do tego przyczynił 🖐️

Do osobamyślącasobietoitamto Zastanów się nad sobą, bo obrażasz ludzi, których nie znasz. Córka prezydenta w tym wszystkim nie ma znaczenia, a ty ją obrażasz, sugerujesz puszczanie się i analfabetyzm. Jesteś okropna!

Gość meszugene
argumentuj, chętnie podyskutuje, gdzie się mylę, dlaczego nie mam racji uważając ze uprawiacie kult nieudacznika i nieumyślnego mordercy :D 🖐️

Gość londyn11111
cala nadzieje ze prezydent bedzie z Pisu,,,wlaca absolutna PO nic nam dobrego nie przniesie,,,,,kolesie sie ustawia,porobia ustawy i bedzie im sie dobrze zylo

Gość Dopoki
Poziomka,Ty nawet nie marnuj czasu na czytanie wpisow osoba,,,,,,,,,,cos tam,bo to ograniczona umyslowo osoba.

Gość argument niepodważalny
aczkolwiek wcale nie liczę że ty meszucośtam załapiesz ocb. Kaczyński został wybrany w demokratycznych wyborach, głosami większości. Może dla ciebie być on nieudacznikiem i nieumyślnym mordercą, ale jednak przez kilka lat sprawował najważniejszą funkcję w państwie i należy mu się godny pochówek. Wg ciebie powinni go zawinąć w prześcieradło i wsypać do dołu z wapnem, zapewne, ale niestety, w ten sposób nie chowa się nawet największych ludobójców.

Gość Jestescie chorzyyyy
Dajcie spokój Marcie ! Skąd Wy możecie wiedzieć, jakie były w ich rodzinie stosunki ?? Ona straciła oboje rodziców w tragicznej katastrofie... Jakby nie było, to wielki ból . Nie potraficie tego pojąć ?? O czym wy w ogole piszecie ? Że się puszcza ? Ręce opadają, w takiej chwili piszą, że się puszcza... Nie Wasz zakichany interes, co robi ze swoim życiem. Po wypowiedziach tutaj, śmiem twierdzić, że niestety , ale naród polski się nie zmieni...

Gość upssss
współczuję rodzinom wszystkich ofiar tej tragedii choć media promują tylko parę prezydencką dlaczego nic nie mówi sie o pozostałych...rodziny też cierpią jeszcze mocniej, bo nawet zwłok nie ma... jak widać to jest żałoba kaczyńskich...i ta feta...

Gość odusyus ....
Marta Kaczyńska podeszła do trumny ojca osobo, chyba ogładałaś inną transmisję niż ja, bo ja widziałam jak klęczała przy trumnie. Czegoś nie dowidziałaś i teraz plujesz

Gość Jestescie chorzyyyy
...już nie wspominając o załodze samolotu, stewardessach... Na początku nawet ich nazwisk nie podawano, a to też przecież ludzie.

Gość Jestescie chorzyyyy
Ja też widziałam , jak Marta Kaczyńska podeszła do trumny ojca.

Gość odusyus ....
a poza tym coś się tak uczepiła, zazdrościsz jej czegoś?