Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarena1122

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość sarena1122

Witam! Mam nadzieję, że piszę we właściwym miejscu. Przeczytałam wiele postów i widzę wiele pożytecznych informacji. Może ktoś bardziej doświadczony zechciałby się wypowiedzieć w mojej sprawie. Będę wdzięczna za wszelkie opinie. Otóż: ostatnia miesiączka była 20 marca, cykle raczej nieregularne (ostatni 40, poprzednie w okolicach 30 dni). Seks bez zabezpieczenia 1, 3, 4, 11 kwietnia. Przypuszczam, że najlepiej wykonać test za jakieś dwa tygodnie, ale ze względu na nieregularność okresu ciężko mi określić, czy były to dni płodne. Wg Was wycelowaliśmy własnie w te dni? Dziękuję i pozdrawiam1

Gość lalumonu
"raczej" nieregularne ?! kompletnie nieregularne chyba. Przy takich cyklach to równie dobrze, możesz sobie z fusów wywróżyć dni płodne. Dni płodne/ owulacja mozna dobrze okreslić tylko przy regularnych cyklach i to jeszcze mierząc temperaturę, prowadząc pomaiary. A tak to zapomnij kobieto.

Gość sarena1122
Jeśli stać cię tylko na durną złośliwość, to się nie wypowiadaj. Moje cykle są RACZEJ nieregularne, bo jak napisałam ostatni trwał 40 dni, poprzedni 30, a wcześniejsze około 30.