Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sąsiadka z naprzeciwka :)

Przysystojny sąsiad i małe problemy

Polecane posty

Jestem prze szczęśliwa :) Niedawno wprowadził się do mieszkania naprzeciw mnie bardzo przystojny chłopak :) ❤️ Z tego co zauważyłam, to niema dziewczyny :) Przez cały czas wychodzę z domu, żeby się tylko na niego natknąć :D Szaleję jak głupia! Tylko jest mały problem.... Nie wiem czy do niego zagadnąć czy nie :( Nawet jeśli tak, to nie wiem co miałabym powiedzieć, i się wstydzę :( Do tego ,wszystko co się dzieje u mnie w domu, to słychać u niego :O Boję się przez to głośno zachowywać. Jak jestem sama, to jeszcze nie jest źle. Najgorsze jak przychodzą do mnie koleżanki :O Wtedy nie potrafię nad tym zapanować i chichramy się na cały blok :O Do tego, on im też się podoba i przychodzą do mnie zdecydowanie częściej niż wcześniej. Mogą mi go sprzątnąć sprzed nosa :O

Gość to nie zapraszaj koleżanek
w ogóle zachowujecie się jak 15 letnie siksy na jego widok :)

no ja też takiego miałam był przecudnej urody podobny do patricka sweizy wszystkie koleżanki za nim sikały w majty w końcu zainteresował sie jedną zakochali się wszyscy jej zazdraszczali po 4 latach i zrobieniu jej kolejnego dziecka zostawił ją porzucił teraz się roztył popija i już jej nikt nie zazdraszcza

" w ogóle zachowujecie się jak 15 letnie siksy na jego widok" Właśnie wiem 😭 Nie chcę, żeby to tak wyglądało :( Osobiście, to myślę, że po mnie raczej nic nie widać, ale z koleżankami jest gorzej :O Mamy 17-19 lat

"to idź przywitaj nowego sąsiada upieczonymi ciasteczkami albo ciastem przedstaw się i powiedz ze jesteś jego sąsiadką" No nie wiem... Głupio mi by było tak postąpić... Tym bardziej, że on już dokładnie wie, że jestem jego sąsiadką, bo często się mijamy.

Gość a to mój wynik ;-)
a mieszkasz sama? jeśli tak to masz pole do popisu - wymyśl coś np zatkany zlew lub coś takiego, pomysł nr 2 - zagadaj, że już właściwie dość dawno się wprowadził a ty się nawet nie przedstawiłaś a w końcu jesteście bliskimi sąsiadami ;-) albo coś takiego ALE PAMIĘTAJ nie bądź zbyt nachalna bo go wystraszysz! lepiej niekiedy poczekać aż samo się wszystko nakręci ;-) wiem z doświadczenia mój sąsiad jest już moim narzeczonym a w lipcu będzie moim mężem ;-) powodzenia ;-)

Gość no to coooo
jak bedziesz sama , to zrób małą usterke w domu i popros go o pomoc

Gość julia2121
nie dziwie sie ze wstydzisz sie isc z ciastkami, co za pomysl.a dlaczego to ty masz za nim latac i sie przedstawiac, gdyby chcial to juz dawno by to zrobil, w sumie to on sie wprowadzil i moglby sam wyjsc z inicjatywa zapoznania sie

Gość gggggggggggggggggggggggg
nie musisz isc z ciastem..idz z rozwartą cipką.

Gość no to coooo
gggggggggggggggggggggggg miałaś juz na tym forum nie pisac :-D

Gość gggggggggggggggggggggggg
zapomnialam...