Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedenon

Czy chlopak który nie może uprawiać seksu może być atrakcyjny dziewczyny?

Polecane posty

Gość takijedenon

nie może np. z przyczyn zdrowotnych lub psychologicznych albo w ogole nie potrafi... czy jakas dziewczyna byłaby gotowa z takim być ? a jeśli tak to dlaczego?

pewnie musiała by to być dziewczyna, która z różnych przyczyn także nie może/che/ umie/ uprawiać seksu. Zdrowa kobieta ma swoje potrzeby związane z seksem wobec tego życie z facetem który NIE było by raczej niemożliwe... p.s. - jak można nie umiec uprawiać sex?

Gość Nie wazne
Dla kasy... Nie chcę Cię dołować ale cholernie trudno wyszukać panne która będzie z Tobą w wierności ze względu na charakter. W każdym razie powodzenia

Gość Nie wazne
skrępowana, może ma blokady jakieś, ja też kiedyś miałem

Gość Nie wazne
Wiesz że nie wiem? Może była to niska samoocena?

Gość Nie wazne
Nie mam teraz żadnych problemów z seksem (oprócz jednego o którym właśnie temat założylem :P ). Wtedy na pewno byłem bardziej nieśmiały. Jak się przełamałem, doszło do czegoś, to wtedy wogóle nie miałem orgazmu, bzykaliśmy się długo i poszliśmy spać (w sumie byłem podcięty trochę). Dobrze że trafiłem na taką która mi nie zrobiła z tego problemu, bo pewnie miałbym teraz jak autor topiku. Później z czasem się wyluzowałem, było fajnie, ale była kolejna blokada (tej wogóle nie znam przyczyny). Otóż lubię pieszczoty oralne, ale nie mogłem dojść gdy miała go w ustach (nie wiem czemu- jakoś się blokowałem). Teraz i to mi minęło. Ale wcześniej miałem problem żeby wogóle do seksu podejść, mimo tego iż testosteron rąbał mnie w łeb:P

Gość problemy psychiczne

Gość Nie wazne
takijedenon, zapewniam Cię że potrafisz, tylko nie stresuj się niczym i nie stawiaj tego jako cel, bo wtedy Cie to pożre. Żyj swobodnie i na luzie każdą chwilą, podchodź do wszystkiego z dystansem, bo bzykania też, i będzie dobrze:)

Gość Nie wazne
do*

Gość czy bez seksu mozna zyc?

Gość Owszem można

Gość a czy ktos zyje bez seksu ?

Gość kajtuś
zupełnie bez seksu to raczej ciężko, jeśli twoj chlopak autorko jest impotentem czy tez ma inne przeszkody (psychiczne) zw. z niemożnocią czy niechęcią do współżycia powinien starać się zaspokoić ciebie w jakikolwiek inny sposób, np. oralnie. W przeciwnym razie to rzeczywiście wydaje się nie mieć sensu.

Gość ciekawe ciekawe ciekawe

Hmmmm ja nie mam takich problemów. Może jak wejdziesz w biały związek to tak;) Idz do burdelu a jak nie stoi kup wiagre;)

Gość Bizja
Gdybym go kochała i on mnie też, to tak. Dlaczego nie? Jeśli całowanie, przytulanie, dotyk nie byłby dla Niego problemem, to nie widzę nic złego w byciu z takim facetem. Dla mnie ważna jest czułość i ciepło. Orgazmy sama potrafię sobie zapewnić.

Gość amelka12345
Zapraszam na dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Gość czyli sam oral moglby wystarcz

Gość nuahahahaha
facet, który do 20 roku życia nie przeleciał żadnej panny to zwyczajna ciota i prawdopodobnie już nigdy nie porucha.. a na pewno nie bedzie atrakcyjny dla kobiet

Gość za bardzo chyba myślisz nie o
nie ważne - może po prostu ty przekjładasz wyższość orgazmu ogólnie nad seksem/....pomyśl ile kobiet nie ma czasem w ogole orgazmu pochwowego, tylko np łechtacvzkowy i mimo to seks lubią uprawiają itp....Ciebie blokuje to że jak nie bedziesz miał orgazmu to koniec. Nie myśl w ten sposób 0 sam fakt zbliżenia z ukochaną osobą(no chyba ze to jakaś jednorazowa akcja to wtedy z osobą którą się pożąda) powinien być najbardziej w twoich myślach, żeby po prostu ten seks był w ogole, że jest fajnie że jest itp a orgazm to sprawa drugorzędna....

Gość julia bez romea :)
moj chlopak nie moze uprawiac seksu jest po operacji na serce lekarz kazal mu unikac zblizen przynajmniej przez rok ( czasem jednak nie wytrzymuje ) ale kocham go najbardziej na swecie bez tego:)))

Gość kajtek kajtensowitz
kobieta chce zdrowego i z dużym monogamicznym k00tasem oraz grubym portfelem! najlepiej czarny i wielki jak kaszanka!

Gość Czikiita
Suka nie kobieta. Nie porównuj :)

Gość a jak ma stulejke

Gość to co wtedy

Gość dotyk wystarcza po co
wiecej