Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedenon

Czy chlopak który nie może uprawiać seksu może być atrakcyjny dziewczyny?

Polecane posty

Gość nie wazne to podszywacz
powiedzmy ze nigdy nie mialem okazji i mam stulejke i ....

Gość a jak sie po prostu boi
a ma juz 30-tke ??

Gość a takna powazniee
czy jakas dziewczyna tak ma ????

Gość wielu facetow tez nie moze
a czy sa dziewczyny ktore nie moga lub nie chca?

Gość kto jeszczeeeeeeeeeeee
tak ma?

Do "za bardzo chyba myślisz nie o" - ja jeszcze nigdy nie miałam orgazmu - ani podczas seksu z mężczyzną ani podczas uciech w samotności. Zdarzył mi się tylko kilkakrotnie podczas snów erotycznych. Pomimo tego jeśli kocham faceta to kocham też seks. Nie wyobrażam sobie jak całusy czy przytulanie mogłyby mi zastąpić porządne bzykanie.

Gość mhmmmmmmmmmmmm
moze jeszcze jakies opinie?

Gość moze jakies wypowiedzi od
kobiet

Gość jaknajbardziejmozliwe
Autorze tematu i inni zagubieni. Tak, to jest możliwe! Istnieje grupa ludzi, zwanych aseksualnymi, w której przeważają właśnie kobiety. Kim są aseksualni? To normalne osoby -żyją, jedzą i śpią jak każdy. Z tą małą różnicą, że nie odczuwają popędu seksualnego i w ogóle nie potrzebują seksu. Oczywiście nie znaczy to, że nie potrzebują bliskości i uczucia.

Gość kto jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jest a?

Co wy ludzie macie w glowach? seks to nie wszystko i jesli jedna z osob nie chce tego robic to druga powinna to uszanowac i najlepiej duzo rozmawiac z paetrnarka/partnerem. Seks to jedynie maly skrawek prawdziwego glebokiego uczucia. Ludzie robia z tego sport i predzej czy pozniej seks bez milosci zniszy ludzi. Wiele kobiet nie jest zadowoloych z seksu gdyz partnerzy nie rozmawiaja z nimi w czym rzecz, z reszta sama postawa mezczyzny gdy jest na gorze jest dominujaca i tylko przytlacza kobiete, kobieta porzebuje ciepla, deliktnosci i subtelnosci, a nie wyscigu. To kobieta powinna byc glownym punktem. Na poczatku facet powiniem piescic kobiete z wielkim wyczuciem i skupieniem, nastepnie to kobieta powinna zajac miejsce "na gorze" a facet powinien nie myslec o tym zeby jak najszybciej skonczyc bo NIE NA TYM TO POLEGA! nie bez powodu kobiety potrafia miec kilka orgazmow. Milosc ma byc dluga i subtelna oraz nie ma pobierac zadnego wysilku a wrecz przeciwnie

Gość gość
Dziewczyna aseksualna tak, może być z takim facetem, a nawet byłaby z tego bardzo zadowolona. Tylko, że osób aseksualnych jest niewiele ;)